Linet'ten "Geççek" yorumu: İsteyen aşka isteyen politikaya çeker

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Linet'ten "Geççek" yorumu: İsteyen aşka isteyen politikaya çeker
Abone ol
Ünlü şarkıcı Linet, Tarkan'ın gündem şarkısı Geççek için konuştu. Linet, "Müzik evrenseldir...isteyen aşka, isteyen siyasete, isteyen politikaya çeker." dedi.

Linet, önceki gün tek başına sabah yürüyüşü yaparken İstanbul Bebek'te görüntülendi. Liner, "Bugün hava çok güzeldi. Her şeyin tadını çıkarıyorum." dedi.

Pilot bir sevgilisi olduğu konuşulan Linet, "Doğru insan olursa hayatımı sonuna kadar açacağım, flört devam ediyor. Geziyoruz, güzel vakit geçiriyoruz. Geçtiğimiz ay yurt dışına çıktık ve çok güzeldi. Ben giderken kokpite girmiyorum, yoksa dengesi bozulur." diye konuştu.

İsrail'den yeni geldiğini belirten sanatçı, Kudüs'te yaptıkları Türk Gecesi hakkında konuştu. Linet, "Çok güzel geçti. Bayrağımızı orada gururla dalgalandırdım." ifadelerini kullandı.

İsrail'de katıldığı müzik yarışması hakkında konuşan Linet, "İnsan konfor alanından çıkmalı biraz, yoksa kendisini geliştiremez. Ben 6 dilde şarkı söylüyorum, benim hiç korkum yok. Hepsi kendi adıma güzel tecrübeler oldu, olmaya devam ediyor." açıklamasını yaptı.

Kimse kimsenin malı değil

Ünlü şarkıcıya, Hülya Avşar'ın, "Sosyal medya kullanan erkekle birlikte olmayın." sözleri hatırlatıldı.

Linet, "Ben kimseye bir şey yasaklatamam, kimse kimsenin malı değil. Ben kimsenin telefonuna bakmam, kimse de benim alanıma giremez. Giden gider, kalan kalır." diyerek, sert bir çıkış yaptı.

Müzik evrenseldir

Tarkan'ın yeni çıkan şarkısı "Geççek" ile ilgili de açıklamalarda bulunan Linet, "Şarkıda biraz hızlı gitmiş, ilk başta anlamadım. Sonra iyice dinledim ve pozitif olduğunu anladım. Tabii ki bir fark bekledim açıkcası ama pek göremedim. Yine de o Tarkan sonuçta." dedi.

Gündem olan şarkı üzerindeki tartışmalara değinen Linet şunları ifade etti:

"Müzik evrenseldir, müziği her yere çekebilirsin. İsteyen aşka, isteyen siyasete, isteyen politikaya çeker."

(HaberTürk-Onur Aydın)


Yorum Yazın