Kylie Jenner'dan hamilelik pozu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kylie Jenner'dan hamilelik pozu!
Abone ol
Rap şarkıcısı sevgilisi Travis Scott'tan ikinci bebeğini bekleyen reality show yıldızı ve kozmetik milyarderi Kylie Jenner, karnı burnunda pozunu sosyal medyada paylaştı. Bebeğinin cinsiyetini henüz açıklamayan Jenner'ın paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

2017'de başlayan ilişkilerini bir dargın bir barışık yaşayan Kylie Jenner ve Travis Scott çifti, ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. Ekim 2019'da ilişkilerini noktaladıklarını duyuran Kylie Jenner ve Travis Scott, yaklaşık iki yıllık aranın ardından barışmış, geçtiğimiz haziran ayında, 3 yaşındaki kızları Stormi ile birlikte bir bağış gecesine katılarak ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu. Kısa bir süre önce ikinci bebeklerini beklediği konuşulan ikili, mutlu haberi de sosyal medyadan duyurmuştu.



24 yaşındaki reality show yıldızı Kylie Jenner'dan yeni paylaşım geldi. İlk çocuğu Stormi'nin aksine hamilelik sürecini gizlemeyen Jenner, belirginleşen göbeğini Instagram'daki 271 milyon takipçisiyle paylaştı.

Ünlü yıldızın, fotoğrafı kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. Öte yandan hamilelik iddialarını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından doğrulayan Kylie Jenner, bu fotoğrafı paylaşmıştı.

İlk hamileliğini herkesten gizleyen Kylie Jenner, kızı Stormi dünyaya geldikten sonra mutlu haberi duyurmuştu. Bu kez kural bozan Jenner, bebek beklediği haberini sosyal medya hesabından ilan etmişti.



ANNESİNE ULSTASON GÖRÜNTÜLERİNİ GÖSTERDİ

Evde yaptığı hamilelik testi sonucunu da takipçileriyle paylaşan Jenner, ayrıca annesi Kris Jenner'ın ultrason görüntülerini izlediği anları da yayınlamıştı.
 


Yorum Yazın