Kemal Kılıçdaroğlu, Daron Acemoğlu ile görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu, Daron Acemoğlu ile görüştü
Abone ol
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) gezisinde akademisyen ve bilim insanlarıyla görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomist Daron Acemoğlu ile görüşerek Türkiye ekonomisi hakkında konuştuğunu duyurdu.

ABD'de bir dizi temaslar gerçekleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, ekonomist Daron Acemoğlu ile görüşme yaptı. Buluşmayı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Kılıçdaroğlu, "ABD'deki vizyon programımız kapsamında, dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu ile bir araya geldik. Türkiye'nin geleceğini, ekonomiyi iyileştirecek çözüm yollarını enine boyuna konuştuk. Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılı vizyonumuz için, dünyadaki en parlak zihinlerden ilham alıyoruz" notunu paylaştı.

ABD gezisinde birçok akademisyen ve bilim insanıyla görüşme yapan Kılıçdaroğlu; akşam yemeğinde buluştuğu isimlere teşekkür ederek, "Uzun ve çok verimli bir günün ardından Daron Acemoğlu, Canan Dağdeviren, Zeynep Ton, Dani Rodrik, Asu Özdağlar, Pınar Doğan, Mehmet Toner, Gökhan Hotamışlıgil, Bilge Yıldız ile birlikte Türkiye'yi konuştuk. Ülkemizin dünyaya kazandırdığı değerler onlar. Hepsine teşekkür ediyorum." ifadesini yazdı.


Yorum Yazın