Kazancı gündem olan Feyza Altun ateş püskürdü: Herkese tek tek hesap soracağım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazancı gündem olan Feyza Altun ateş püskürdü: Herkese tek tek hesap soracağım
Abone ol
Sosyal medyada kendisi hakkında çıkan iddialara yanıt veren avukat Feyza Altun, "Herkese tek tek hesap soracağım" dedi.

Fenomenlere ve yaşam koçlarına dair paylaşımlarıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, Emre Erciş'in hedefi oldu. Merve Taşkın'ın da avukatı olarak tanınan Feyza Altun'un kazancına dair iddialar sosyal medyada gündemde.

Gazeteci Emre Erciş, Feyza Altun'u etiketleyerek "Avukatlık dışında başka bir geliriniz yok. Kirada eviniz vs gibi" diyerek şunları yazdı:

"Bu bağlamda,
2019 yılında 63.726 TL zarar etmişsiniz
2020 yılında 136.976 TL kazanmışsınız
2021 yılında 289.275 TL kazanmışsınız
2022 yılında 541.777 TL kazanmışsınız
Sorum çok basit. Bu kazançlar doğrultusunda sosyal medya hesabınızda paylaştığını hayatı nasıl yaşıyor ve 2023 model yaklaşık 2.5 MİLYON TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?"

Kazancıyla gündeme gelen Feyza Altun ise şu paylaşımlarda bulundu:

Hala cezaevinden ona buna rüşvetle uydurmasyon iddialarla operasyon çekmeye çalışanlara cevap vermiyorum. Etkileşim hiç vermeyeceğim. Cevabı savcılık ve tazminat davasında vereceğim. Bugün işlemler başladı. Çok kişinin canı yanacak.

Hukuk ile konuşacağız. Hadi mübarek olsun. Tazminatla ne yapacağımızı konuşuruz ben siteyi rakıya götürmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

Emre Erciş’e sorum şudur kendisi geçimini nasıl sağlıyor? Kendisine kimler para karşılığı tweet attırıyor? Sabıkası var mı?

Sizler ahlaksız ve de terbiyesizsiniz. Sizler helal paranın hesabını sorup 1 milyar tl naylon fatura işi yapanları koruyan insanlarsınız. Herkese tek tek hesap soracağım. Kimsenin yanına bırakmayacağım.

Ve son olarak korkum ve gizleyecek bir şeyim olsa burdan size tek tek açıklama yapar kendimi savunurdum.

Ben savcılığa başvurdum ve şu an tek tek, fatura fatura, yıl yıl kendi gelirimi ve satın aldıklarımı belgelendirerek uydurma algıya karşı tazminat davasına dosya hazırlıyorum.

Bugüne kadar soru sorduklarımın cevabı olsaydı onlar da bana dava açarlardı. Benim cevabım olduğu için bunu dava ile yapacağım. Bu son cevabımdır. Erdem, Osman, Melih ve Emre, bana bulaşmak beni karalamak ne demek göreceksiniz. Sizi de sonuçtan haberdar edeceğim.


Yorum Yazın