Katil bebek Chucky geri dönüyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Katil bebek Chucky geri dönüyor!
Abone ol
Chucky serisindeki tüm filmlerinin yaratıcısı olan Don Mancini'den bir Chucky dizisi geliyor. Üstelik dizide sevimli katil bebeğimiz, tıpkı filmlerde olduğu gibi, Brad Dourif tarafından seslendirecek.

1988 yılının Kasım ayında ilk kez izleyici karşısına çıkan Child’s Play serisi toplamda yedi filmden oluşuyor. Child's Play üçlemesinden sonra gelen tüm devam filmleri Chucky adıyla çekildi. 

Ünlü korku filmleri serisi Child’s Play, filmlerin senarist ve yönetmeni Don Mancini tarafından şimdi de televizyona uyarlanıyor.Merakla beklenen Chucky dizisinin haklarını özellikle bilim kurgu dizileriyle dikkat çeken Syfy satın aldı. 

Chucky serisindeki tüm filmlerinin yaratıcısı olan Don Mancini, dizinin senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstleniyor. Orijinal film serisinin yapımcısı David Kirschner de dizinin yapımcıları arasında yer alıyor. 

Seri katil Charles Lee Ray’in ruhu tarafından ele geçirilen oyuncak bebek Chucky’nin hikayesini izleyeceğimiz dizide sevimli katil bebeğimiz, tıpkı filmlerde olduğu gibi, Brad Dourif tarafından seslendirecek. Yakın zamanda ekran macerası başlayacak Chucky’nin her bir sezonunun birer saatlik sekizer bölümden oluşacağı da daha önce açıklanmıştı.

Chucky Konusu

Birçok kişinin ölümünden sorumlu olan Charles Lee Ray, polislerden kaçarken bir oyuncakçı dükkanına girer. Çıkan çatışmada yaralanan Charles ölmek üzereyken ruhunu dükkandaki bebeklerden birine aktarır. Chucky adlı bir oyuncak bebekte tekrar canlanan katilin tek bir amacı vardır. Yeniden bir insan bedenine sahip olmak.

Annesi, Andy'e doğum gününde Chucky'i hediye eder. Chucky'nin hareket ettiğini ve kendisini öldürmek istediğini gören Andy, bunu annesine anlatır. Fakat annesi çocuğuna inanmaz. Chucky ise önüne çıkan herkesi öldürmeye başlar ve olaylar gelişir.

Serinin 4. filminde Chucky'e kendisi gibi oyuncak bir bebek olan Tiffany yardım eder. Cinayetleri birlikte işleyen çift artık çok daha güçlüdür. Filmin sonunda Tiffany ve Chucky öldürülür. 5. filmde Glenda tarafından tekrar canlandırılan çift, vahşi cinayetlerine kaldıkları yerden devam ederler.

Serinin 7. ve son filmi ise bir hastanede geçiyor. Chucky'nin saldırılarından sağ kurtulmayı başaranların tedavi edildiği hastanede, katil bebek bir kez daha ortaya çıkıyor.


Yorum Yazın