Dini konular, örgütler, terör olayları, patlama deprem...

Kanlı Ay Tutulması dünyayı nasıl etkileyecek?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kanlı Ay Tutulması dünyayı nasıl etkileyecek?
Abone ol
Ekim ayının son günleri yaşanırken Ay Tutulmasının etkileri merak ediliyor. Peki Kanlı Ay Tutulması dünyayı nasıl etkileyecek?

  Boğa burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması (kanlı ay) için geri sayım başladı. Yılın son tutulması dünyayı nasıl etkileyecek? Astrolog Dinçer Güner açıkladı:

28 EKİM 5 DERECE BOĞA BURCUNDA JÜPİTERYEN AY TUTULMASI

Merhaba Arkadaşlar;
Malum tutulma ayındayız.  Tutulma parçalı ay tutulması olarak meydana gelecek. Türkiye dahil dünyanın bir çok yerinden gözlemlenebilecek. Tutulma maksimum seviyeye 23:14’te gelecek, bu tam tutulmanın gerçekleştiği an.
Şimdi bu tutulmanın önce bireysel, sonra dünya sonra da ülkemiz üzerinde ki etkilerine göz atalım.

BİREYSEL ETKİLERİ;

Boğa burcundaki tutulma zamanları gündemimiz daha çok; maddi konular, konfor, yaratıcılık, güven duygusu, özdeğer ile ilgili konular, sahip olma, mutluluk gibi konular gündemimizde olacaktır.

Boğa süreçleri yavaşlama ve sakince hareket etme zamanıdır. Bize keyif veren konular ne ise hayatımızda onlara daha fazla yer açabileceğiz. Lezzetli bir şeyler yemek, atıştırmak daha da mutlu edecektir. Elbette bununla birlikte kilo da yanında eşantiyon gelebilir. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konulara hayatımızda daha fazla yer açabiliriz. Yapabilir, izleyebilir, gezebiliriz.

Koşullarımızı ve şartlarımızı daha çok koruma gayretinde olacağız. Bu dönem toprakla ilgilenmek, saksıları çiçeklendirmek, bahçemizi düzenlemek, doğayla ilgilenmek içinde harika bir dönemdir. Yine toprak alım-satım işlerini halletmek içinde idealdir.

Kişisel anlamda paramızı arttırmak adına planlarımız olabilir, yatırımlarla ilgilenebiliriz. Atacağımız adımların somut ve kalıcı sonuçlar ortaya çıkarmasını isteriz.
Yalnız tutulma zamanı gökyüzünde Mars ile Jüpiter karşı karşıya olacaklar. Aşırılıklara kaçma eğilimlerine yol açabilir. Bu dönemde aşırı risk alma, harcama yapma veya gereğinden fazla zorlama gibi davranışlarla dikkatli olmak gereklidir. Sabır ve dikkatli düşünme de önemlidir. Aceleci kararlar veya ani hareketler, uzun vadeli hedeflerinizi olumsuz etkileyebilir. Özellikle finansal konularda acele ve panikle hareket etmeyin.

Risk almaya, cesaret etmeye, koşulları zorlamaya çok daha yatkın bir dönemde olacağız. Ama sınırlarımızı da bilmekte fayda var. İnançlar, felsefi konular üzerinde tartışmalar yapabilirsiniz. Spora başlamak, egzersizlere başlamak için idealdir fakat riski hareketler denemeyin, kaslarınızı gereksiz yere zorlamayın.

Eğitimle ilgili konularda stres yaratıcı durumlar meydana gelebilir. Cinsel anlamda da yeni maceralara, yeni değişik heveslere açık olabilir, günübirlik ilişkilere eğilimli olabilirsiniz. Kibir ve bencillik bugünün olumsuz şartlarıdır, sizleri zor duruma sokabilir. Risk almak için de hiç uygun değildir, mevcut şartlarınızı korumaya odaklanmalısınız.

Sabırsızlık ve acelecilik yüzünden kazalara, düşmelere, çarpmalara yatkın olabilirsiniz, dikkat. Ticari girişimler için hiç de uygun değildir, para kaybedebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı her türlü iş ve girişimlerde sorunlar meydana gelebilir. Bugünlerde ruhsal yönü güçlü kişilerle bir araya gelip çalışmalar yapabilirsiniz, enerji çalışmaları, kuantum, aile dizilimleri vb. çok fayda görebilirsiniz.
Sağlık olarak; boyun, boğaz, ses telleri, bademcikler hassas olabilir.

DÜNYA ÜZERİNDE;

Bu tutulmanın başrol oyuncuları Jüpiter, Mars ve Merkür olacak.
Boğa burcu dünya astrolojisine göre; bankalar, para, ekonomi, tarım, toprak, sanat, ticaret, borsa, finans kurumları, sigorta, beslenme, gıda ve müzisyenlerle ilgilidir.

Bu tutulmada Mars ve Jüpiter karşı karşıya olacak ve buna Merkür eşlik edecek. Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olması; cesur ve risk almaya hazır olmak demektir. Ama diğer yandan aşırı kendine güven ve büyük, gereksiz riskler almak büyük kayıpları beraberinde getirebilir. Kumar oynamamak gerek bu yüzden. Kazalara açık olunan zamanlardır. Kontrolsüz bir güce işaret eder. İnançlar, dini konular ve sporla ilgili konularda ortaya çıkabilecek büyük stresleri anlatır bize ve yangınları.

Yayıncılık, eğitim, yabancılarla yapılan işler, ticari faaliyetler, medya, üniversiteler, akademik ile ilgili konularda oldukça stresli durumlar meydana gelebilir. Dini konular, örgütler, terör olayları ile ilgili sert durumlar ortaya çıkabilir.  Patlama, deprem gibi riskler söz konusu.

Özellikle Mars/ Jüpiter etkileşimi Boğa- Akrep burçları arasında olacak tutulma esnasında; finansal konular, vergiler, borçlar, petrol, yer altı dünyası, cinsel suçlar gibi konularda oldukça zorlayıcı konuların gündeme gelebileceğine işaret edebilir. Dünya üzerinde artan bir enflasyona yine şahit olabilir, gıda ve gıdanın taşımacılığı ile ilgili de sorunlar çıkabilir. Ya da göç ve mültecilerle ilgili stresli durumlara krizlere işaret edebilir.

Merkür ise; iletişim, anlaşma, ifade, seyahatler, eğitim, yolculuklar, taşımacılık, sınavlar, medyayı temsil etmektedir. Merkür’ünde bu tutulmada yer alması; bilgi- iletişim, yayıncılık, taşımacılık, kargo şirketleri, seyahat firmaları ile ilgili sorunları tartışmaya açabilir.

5 derece boğa burcunun 1. Dekanı demektir. 1. Dekanın dünya astrolojisinde anlamı ise; sığırların, büyük baş hayvanlarının hastalanması ve ölümü demektir.

Türkiye açısından bakacak olur isek;

Tutulmanın gerçekleştiği anın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında; Aslan burcu yükselmekte. Ana gündem maddeler; sanatçılar, yöneticiler, altın, sahne ile ilgili kişiler, çocuklar, borsa gibi konular olacaktır. 
Aslan burcunun yöneticisi olan Güneş haritanın 4. Evinde yer almakta. 4. Ev ise; muhalefet, yer altı kaynakları, maden ocakları, depremler, sınırlar, güvenlikle ilgili konular ön planda olacak demektir. Aynı alanda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olması; muhalefet ile iktidar arasındaki çok büyük çekişme ve kavgaya işaret ettiği gibi, maden ocakları ile ilgili stresli gelişmeleri, yangınları, patlamaları, depremleri tetikleyebilecek durumlar meydana gelebilir. Bu dönem güvenlikle ilgili konuların vurgulanacağı, halkın güven ihtiyacının artabileceği zamanlara işaret etmekte.

Türkiye’nin astroloji haritasına baktığımızda ise 11. Evde meydana gelecek. Bakanlıklar, meclis, hazineyi temsil eden alanda olacak tutulma. Mecliste oldukça gergin zamanlara işaret etmekte. Oldukça sert tartışmalar gündeme gelebilir. Ekonomide görev yapan kişilerle ilgili önümüzdeki 2-3 aylık süreçte önemli gelişimeler, değişimler yaşanabilir.


Yorum Yazın