İzleyenlerden ilk yorumlar geldi

John Wick 4 gişeyi alt üst etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
John Wick 4 gişeyi alt üst etti
Abone ol
"John Wick 4", açılış hafta sonunda 73.5 milyon dolar hasılat elde ederek tüm rekabeti geride bıraktı ve franchise rekoru kırdı.

Keanu Reeves'in ikonik rolüne, Chad Stahelski'nin de yönetmen koltuğuna bir kez daha döndüğü "John Wick 4" açılışını yerli gişenin zirvesinde gerçekleştirdi. Hafta sonunda 206 bin 184 seyirciyi sinema salonlarına çeken film, vizyona 22 Mart Çarşamba günü girmişti. "John Wick 4"ün bu beş günlük açılış haftasındaki toplam seyirci sayısı ise 294 bin 601 oldu.

Box Office Türkiye verilerine göre 24 - 26 Mart hafta sonunda toplamda yaklaşık 299 bin bilet satıldı ve seyircinin üçte ikisinden fazlası tercihini John Wick efsanesinin dördüncü filminden yana kullandı. Vizyondaki üçüncü hafta sonunu tamamlayan "Çığlık 6" 16 bin 593 seyirciyle gişenin ikinci sırasına yerleşirken, "Shazam! Tanrıların Öfkesi" 133 bin 980 seyirciyle üçüncü sırada yer aldı.

Oyuncu Keanu Reeves, başrolünde yer aldığı "John Wick" serisinin son filmi "John Wick: Chapter 4"ün çekimlerinde yaşanan kazalarla ilgili konuştu. Reeves, bir dövüş sahnesini çekerken, karşısındaki oyuncuya vurarak kafasını yardığını açıkladı. 

Dublör kazasıyla ilgili olarak, "Gerçekten çok kötü bir olaydı" diyen Reeves, dublörün bir kovalamaca sahnesinde sürdüğü araçla kaza yaptığını ama gördüğü tedavinin ardından durumunun iyi olduğunu belirtti. 

Çekimlerin zorlu geçtiğini söyleyen oyuncu, "Herkes çok yorgun ama bu, yorgunluğun en güzel hali. Sanki bir dağa tırmanmışsınız ve artık dinleniyorsunuz ya da bir oyunu bitirip kazanmışsınız gibi hissettiriyor" dedi.


Yorum Yazın