Otomobilin camını yumrukladı, küfürler yağdırdı

İstanbul’da taksici dehşeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul’da taksici dehşeti
Abone ol
İstanbul Esenler'de bir taksi sürücüsü, bir otomobil sürücüsü ile yol verme sebebiyle kavga etti. Otomobil sürücüsü yaşananları kameraya kaydetti.
Haber Videosu

İstanbul Esenler'e bağlı Davutpaşa Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir yemek ve alışveriş sipariş firmasına ait otomobilin sürücüsü ile 34 TJN 84 plakalı taksinin şoförü arasında yol verme tartışması çıktı.

Tartışmanın ardından taksi şoförü, otomobil sürücüsüne bir süre yol vermedi. Trafik ışıklarında durduklarında ise aracından inen taksici, otomobildeki sürücünün bulunduğu kapıyı açmaya çalıştı. Kapıların kilitli olması üzerine otomobilin camına yumruk atan taksici, sürücüye de küfürler yağdırdı. Trafikte diğer sürücülerin kornaları ile tepki göstermesi üzerine taksici, aracına binerek ilerlemeye başladı. Taksici bu kez de seyir halindeyken tartıştığı sürücünün otomobilini kendi aracıyla sıkıştırmaya başladı. Sürücünün önüne geçerek tekrar durdurmaya çalışan taksici, başarılı olamayınca uzaklaştı.

Otomobil sürücüsü cep telefonuyla yaşananları kaydetti

Otomobil sürücüsü, yaşananları da cep telefonuyla kaydetti. Sürücü görüntüleri çektiği sırada, “Görüyorsunuz, bu adam taksici. Taksici, ışıklarda önümü kesti. Bana bıçak salladı. Şu an peşimden geliyor. Trafikte önümü kesmeye çalışıyor. Beni gasbetmeye mi çalışıyor, anlamadım. Sonuna kadar şikayetçi olacağım. Küfürler, tehditler havada uçuşuyor” diye ifade etti.

Bin yeni taksi plakası 9 kez reddedildi

30 Eylül 2021 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında 1000 yeni taksi plakası teklifi 9. kez oy çokluğu ile reddedildi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB'nin, UKOME'ye sunduğu 1000 yeni taksi teklifinin 9. kez reddedildiğini duyurmuştu. Ongun, şu ifadeleri kullandı: "Kaliteli ve yeni taksi talebi, kasıtlı olarak üye dağılımı değiştirilmiş UKOME toplantısında Bakanlık yetkililerinin blok oyu ile 9. kez reddedilmiştir. İstanbulluların bilgisine."

 

 

Kaynak:DHA


Yorum Yazın