İsrail'den Balata Mülteci Kampı'na baskın: 3 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrail'den Balata Mülteci Kampı'na baskın: 3 yaralı
Abone ol
İsrail güçleri, Batı Şeria’nın Nablus kentindeki bir mülteci kampına baskın düzenledi. Baskında biri ağır üç Filistinli yaralandı.

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın Nablus kentindeki Balata Mülteci Kampı'na baskın düzenledi. Baskın sırasında biri ağır, üç Filistinlinin yaralandığı açıklandı.

İsrail güçleri baskın sırasında kamptaki bir evi kuşatma altına aldı. Askerler, ardından 3 Filistinliyi gerçek mermiyle vurdu.

'İSRAİL ASKERLERİ AMBULANSI ENGELLEMEK İÇİN ATEŞ AÇTI'

Filistinlilerden birinin göğsünden vurularak ağır yaralandığı bilgisinin paylaşıldığı haberde, askerlerin yaralıları almaya çalışan ambulansı engellemek için de ateş açtığı iddia edildi.

Öte yandan İsrail güçlerinin, Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin Mülteci Kampı sakinlerinden 2 genci, Nablus'taki bir kontrol noktasında gözaltına aldığı bildirildi.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli suçlamalarla Filistinlileri gözaltına alıyor. Baskınlara tepki gösteren Filistinliler ile İsrail askerleri arasında zaman zaman çatışmalar çıkıyor. 


Yorum Yazın