İmamoğlu’nun restorandaki görüntüsünü paylaşan Yeni Şafak muhabirine Murat Ongun’dan cevap

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu’nun restorandaki görüntüsünü paylaşan Yeni Şafak muhabirine Murat Ongun’dan cevap
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’yla bir restoranda oturduğu ve gizli çekilmiş görüntüleri paylaşılmıştı. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, görüntüleri paylaşan Yeni Şafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz’e cevap verdi: “Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin.”

Karagöz, salı günü Twitter’dan İmamoğlu olduğu anlaşılan birinin bir restorandaki görüntülerini paylaştı.

Yeni Şafak muhabiri, görüntülerde bir kadehten içki içtiği anlaşılan İmamoğlu hakkında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Ablam bana ‘Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi yessir gördüm’ dedi” sözüne atıfla videonun üstüne “Rabbi yessir” diye yazdı.

Murat Ongun ise tweet’e verdiği cevapta şunları yazdı: “Sevgili gazeteci kardeşim; Ekrem Bey’in eşiyle hafta sonu geçirdiği zaman kimseden gizli değildir. Ailesine, eşine zaman ayıran ve birlikle vakit geçirenleri karalamak size bir şey kazandırmaz. Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin der, geçeriz.”

Hiranur Vakfı'na destek vermişti

Yeni Şafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz, 6 yaşındaki gelin olayında Hiranur Vakfı'nı savunması ile biliniyor.

Karagöz, 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan Kadir İstekli ve istismara izin veren baba Yusuf Ziya Gümüşel'e "Dertleri ne kadın, ne de çocuktu" ifadeleri ile taraf çıkmıştı.

 


Yorum Yazın