"Hanımağa" lakaplı eski polis Güniz Akkuş, yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Hanımağa" lakaplı eski polis Güniz Akkuş, yakalandı
Abone ol
"Hanımağa" lakaplı eski polis Güniz Akkuş, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu yakalandı.

Hakkında yakalama kararı bulunan  "Hanımağa" lakaplı eski polis Güniz Akkuş ve bir çete üyesi İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu yakalandığı bildirildi.

İstanbul Emniyeti’nden yapılan açıklamaya göre, "Gece vakti silahla birden fazla kişi ile yağma" suçundan hakkında arama kararı bulunan "Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş ve Mustafa Kemal Yavuz,  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sedat Peker'i tehdit etmişti

Hanımağa lakaplı Akkuş, 2 yıl önce video çekmiş ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i tehdit etmişti.  Akkuş, Peker'e şunları söylemişti:

"Bana bak Sedat Peker! Sana on gün süre veriyorum. On gün sonra bir gece ansızın ziyaretine gelirim. Ziyaretine geldiğimde de sana bu biberonu, canın sıkılmasın diye emziğini ve çocuk bezini getiririm. Bir gece ansızın emzikle gelebilirim"


Yorum Yazın