“Geleceğe Işık II” PAYDA yararına karma sergi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Geleceğe Işık II” PAYDA yararına karma sergi
Abone ol
F Sanat Galerisi her yıl sosyal sorumluluk adına bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Bu yıl "Geleceğe Işık II" sergisi sanatseverler ile buluşuyor.

F Sanat Galerisince düzenlenen, farklı sanatçıların eserlerinin yer aldığı "Geleceğe Işık II" sergisi açıldı. PAYDA Paylaşma ve Dayanışma Derneği yararı için açılan sergide birbirinden önemli sanatçıların eserleri  31 Ocak tarihine kadar  sanatseverlerin beğenesine sunuluyor.

PAYDA, öncelik olarak kız çocuklarının eğitimi ve kariyer yönetimine destek olmayı hedefleyen bir dernek. Galeride elde edilecek bütün gelirler dernek yararına   kullanılacak.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde gerçekleşen sergi T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ve Beyoğlu Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşiyor.

Sergide yer alan sanat eserlerinin sahipleri ise şöyle:

Katılımcı sanatçılar: Ahmet Özel, Ahmet Yeşil, Ayşe Ebru Eryılmaz, Ayşe Güzel Çiftçi, Bahar Kocaman, Bahri Genç, Berna Erkul, Burcu Erkal, Ceyda Hüseyinoğlu, Çiğdem Öz, Devrim Erbil, Dilera Topaloğlu, Erkan Yaprakkıran, Esra Meral, Feride Binicioğlu, Feza Güvenal, Figen Batı, Funda Aksüt, Füsun Aydoğan, Füsun Çağlayan, Güher Elçiçek, Gülay Er, Gülten İmamoğlu, Handan Korkmaz, Hülya Düzenli, Hülya Küpçüoğlu, Hülya Yazıcı, İclal Erentürk Güçsav, Janset Kılıçtaş, Kadir Aslan, Malik Bulut, Maria Kılıçoğlu Baraz,Meryem Arıcan ,Muhterem Pakyürek,  Murat Kurt, Müfit İşler, Nurdan Örücü, Refik Aziz, Ruşen Eşref, Sıla Güven, Simge Milli, Sinan Dağ, Tülin Onat, Yıldız Yılmaz,Yılmaz Nişancı, Zahit Büyükişliyen, Zeynep Çopur.

Sergiyi ziyaret etmek, katkıda bulunmak ve daha fazlası için tıklayınız. 


Yorum Yazın