Galatasaray yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi!
Abone ol
Kasımpaşa forması giyen, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaştı. Fatih Terim, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek Aytaç Kara'nın transfer edilmesini istemişti.

Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Sezon başında İngiltere'den kiralanan Etebo ile devre arasında takıma katılan Gedson Fernandes, ortaya koydukları performanslarla geçer not alamadılar. Fatih Terim, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek Aytaç Kara'nın transfer edilmesini istemişti. Aytaç Kara, gelen teklifler için net bir yorum yaptı.

Pazar akşamı oynanan Beşiktaş karşılaşmasında attığı muhteşem golle sosyal medyayı sallayan Aytaç Kara, daha sonra oyundan alınmasına tepki gösterdi. Maçın sonunda da Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber ile tartışan Aytaç Kara, kadro dışı bırakıldı.

Kasımpaşa ile Aytaç Kara'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Aytaç Kara'nın ligin ikinci yarısında yükselen performansı sonrası teklifler de arttı. Bu sezon 4 gol atan 2 de asist yapan Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'dan ayrılması da kesinleşti.

Süper Lig'den birçok takımın kadrosunda görmek istediği Aytaç Kara, 'Sözümden dönmem' diyerek teklifleri reddetti.

Bu sezon 4 gol-2 asistlik performans sergileyen Aytaç'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kasımpaşa'dan ayrılması kesinleşen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı.
 


Yorum Yazın