Galatasaray Hatayspor'u 1-0 yendi, Okan Buruk tarihe geçti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray Hatayspor'u 1-0 yendi, Okan Buruk tarihe geçti!
Abone ol
Galatasaray, Hatayspor'u 1-0'lık skorla geçerek Okan Buruk'un rekorunu tazeledi.

"Lider Galatasaray, Hatayspor'u 1-0'lık Skorla Geçti"

RAMS Park'ta yaklaşık 45 bin taraftar önünde yapılan maçta Galatasaray, Atakaş Hatayspor'u 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Maçın 12. dakikasında Mauro Icardi'nin golüyle öne geçen Galatasaray, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıda Hatayspor'un tehlikeli ataklar geliştirme fırsatı bulduğu ancak gol atamadığı mücadelede, Galatasaray 1-0'lık skorla galip geldi.

Galatasaray, bu galibiyetle 31. haftada 27. galibiyetini aldı ve puanını 84'e çıkardı. En yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da 5'e taşıdı. Mauro Icardi'nin attığı golle üç maç üst üste gol atan Galatasaraylı yıldız, Süper Lig'deki gol krallığı yarışında önemli bir adım attı.

Teknik direktör Okan Buruk, sahasında üst üste kazanma rekorunu kırarak tarihe geçti. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki son 12 maçından galip ayrılarak liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. Ayrıca, evindeki bu sezonki 16 maçı da kazanarak sahasındaki üstünlüğünü sürdürdü.

Maç sonu klasikleşen "üçlü" tezahüratını kaleci Fernando Muslera çektirirken, Galatasaraylı futbolcular taraftarlarla galibiyeti kutladı. Ayrıca, Dünya ikincisi down sendromlu milli futsalcılar da maçı izleyerek Galatasaray'ı destekledi.

Teknik direktör Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamada kazanmalarına rağmen performansından memnun olmadığını belirtti. Ayrıca, önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedeflediklerini ifade etti.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ise maç sonrası yaptığı açıklamada takımının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu vurguladı. Galatasaray karşısında iyi bir performans sergileyen Hatayspor, galibiyeti kaçırsa da sahadan başarılı bir şekilde ayrıldı.

Galatasaray'ın liderlik yolculuğu devam ederken, Hatayspor ise ligde kalmak için mücadelesini sürdürüyor.


Yorum Yazın