Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısıyla ilgili adliyeye sevk edilen 8 kişiden 3'üne tutuklama talebi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısıyla ilgili adliyeye sevk edilen 8 kişiden 3'üne tutuklama talebi
Abone ol

Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısıyla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 3'ü tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Diğer 5 şüphelinin ise savcılık işlemleri devam ediyor.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler Tarık Özer, Azad Özer ve Servet Özer ile onlara yardım ettiği öne sürülen 5 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer savcılık ifadelerinin ardından, "Nitelikli kasten öldürme" suçundan tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Diğer şüphelilerin ise savcılık ifadeleri devam ediyor.

Ne olmuştu?

Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24) ile yanında bulunan Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etmişti.

Şüpheliler olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından yapılan çalışmada şüphelilerden Murat Ö, S.Ö, T.Ö. ve A.Ö. ile bu kişilerin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen 5 zanlı, gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında ilk yakalanan şüpheli Murat Ö, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.


Yorum Yazın