4 aydır yoktu...

Erol Mütercimler'in Youtube programı yeniden başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Dr. Erol Mütercimler, 4 ay önce 250 bini aşkın takipçisi bulunan youtube hesabından bir duyuru yayınladı...

Muhalif. Özel

Dr. Erol Mütercimler, aylar önce Youtube kanalına ara verdiğini duyurdu. Mütercimler açıklamasında; Prof. Dr. İlyas Topsakal ile "Çözüm" isimli programda tv100'de seyirci karşısına çıkacağını ifade etti.

Son yayınında Mütercimler Youtube programını durdurma ilanını da şu cümlelerle anlatmıştı;

“Bu programı birlikte yaptığımız, eziyeti çeken Yaşınay Hanım bir bebek bekliyor, doğumu yakın, Tanrı yardımcısı olsun onun da bebeğin de. O süre zarfında artık bu programı yapmayacağız. O bir doğuma gidecek ondan sonrası için de bir şey söyleyemiyorum…”

Anne ve bebeğe tüm iyi dileklerini ileten Dr. Erol Mütercimler 10 yılı aşkın süredir birlikte yol aldığı, sağ kolum dediği Yaşınay Yakalı Şenel’i doğum iznine işte böyle uğurlamıştı.  

Muhalif. kaynaklarına göre Yaşınay ve Murat Şenel çiftinin bebekleri Milan doğmuş ve 3. ayını doldurmuş son derece sağlıklı bir bebek.

Biz de Muhalif. olarak Milan bebeğe ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Youtube videolarına başlamaya karar verdi

Milan bebek, geçtiğimiz günlerde annesiyle beraber Erol Mütercimler'i ziyaret etti. Bu ziyaret Mütercimler’in takipçilerini de mutlu edeceğe benziyor çünkü bu görüşme sırasında Mütercimler, Youtube videolarına yeniden başlama kararı aldı.


Yorum Yazın