Erdoğan'dan Özgür Özel'le ilgili ilk yorum: Al birini vur diğerine

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'dan Özgür Özel'le ilgili ilk yorum: Al birini vur diğerine
Abone ol
Rize'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, 'Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay bay Kemal, kime bay bay dedi. Edirne'deki teröristbaşı Demirtaş'a, Kavala'ya bay bay dedi. Kongreyi kazanan zat o da Demirtaş'a Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir ateş çemberinin ortasındayız. Bu ateşin ülkemize zarar vermesini önleyecek güce sahibiz" dedi.

Rize'de toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Artık bu ülkede darbecilerin borusu ötmüyor. Artık bu ülkede cuntacıların sesi çıkmıyor. Artık bu ülkede vesayetçilerin tekeri dönmüyor. Artık bu ülkede doğmamış çocuğundan pir-i fani mertebesindeki yaşlısına kadar hiç kimse ne olacak halim endişesi taşımıyor

Bir ateş çemberinin ortasındayız. Bu ateşin ülkemize zarar vermesini önleyecek güce sahibiz. Filistin topraklarının dört bir yanında masumları öldüren katillerin yakasından yapışmak bizim insani vazifemizdir. Bu alçakça katliamı yapanları destekleyenlerin yüzlerine, gördüğümüz her yerde suçlarını haykırmak da boynumuzun borcudur.

Özgür Özel'le ilgili ilk yorum 
Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay bay Kemal, kime bay bay dedi. Edirne'deki teröristbaşı Demirtaş'a, Kavala'ya bay bay dedi. Kongreyi kazanan zat o da Demirtaş'a Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Bunlar terör örgütleriyle omuz omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini arkamıza alırsak seçimi kazanırız.


Yorum Yazın