Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Gelen posta koyuyor giden posta koyuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Gelen posta koyuyor giden posta koyuyor
Abone ol
İzmir'de halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef aldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, "Varlığı yokluğu belli değil. Bu genel başkana gelen posta koyuyor giden posta koyuyor. Sabah erken kalkan eline mikrofonu önce alan Özgür Efendiden rol çalıyor. Her canı sıkılan gelip kendisine tekme tokat dalıyor. Anlaşılan Bay Kemal’in ahı kurultayın üzerinden henüz 4 ay bile geçmeden bunları tutmaya başladı" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Cumhur İttifakı gayet şeffaftır”

"Hükümet olarak İzmir’e verdiğimiz destekler, yereldeki umursamazlık ve beceriksizlik sebebiyle arzu ettiğimiz etkiyi göstermedi. Sizleri Meclis’te ve belediyelerde temsil etsin diye yetki verdiğiniz kişiler soruyorum ne yaptı? Yüzlerine Atatürk maskesi takıp her dönem yan gelip yattılar. İzmir’linin can düşmanı olarak gördüğü terör örgütleriyle gizli saklı anlaşmalar yaptılar. Yetmedi kendi içlerinde çıkar kavgasına tutuştular. Tepecik’teki o meşhur kavgalar var ya bunun yanında çocuk oyuncağı kalır. Hepsinin üstüne bir de çantada keklik olarak gördükleri iradenizi açık artırmaya çıkardılar. Mayıs seçimlerinde yaşananları biliyorsunuz? Sizlerin oylarıyla her gün bir yenisi ortaya çıkan pazarlıklarla meclise taşıdıkları kişiler soruyorum şimdi nerede? Bu seçimlerde sizlerin oyuyla seçileceklerin bir kısmının yarın nerede olacağını biliyor muşunu? Cumhur İttifakı bu konuda gayet şeffaftır. AKP’li ve MHP’li belediye başkan adaylarımızı bizzat kendimiz sahneye çıkarıp takdim ediyoruz. Aynı şekilde belediye meclis üyeliklerinde kimin hangi partiden olduğu açıkça bellidir. Peki CHP’nin DEM’lendiği müttefikleriyle ilişkisinde böyle bir şeffaflık var mı?

“Özgür Efendiye gelen posta koyuyor giden posta koyuyor, her canı sıkılan gelip kendisine tekme tokat dalıyor”

"CHP'nin başında güya bir genel başkan var. Ama varlığı yokluğu belli değil. Bu genel başkana gelen posta koyuyor giden posta koyuyor. Sabah erken kalkan eline mikrofonu önce alan Özgür Efendiden rol çalıyor. Biz siyasetteki 40 yılı aşkın tecrübemizle aslında Özgür Efendiye birtakım tavsiyelerde bulunabiliriz. Ama o meşhur Türk filmindeki replikle ifade edecek olursak fikrimizi kendisine verip zayi etmek istemiyoruz. Özgür Efendi bir diğer Türk filmindeki mazlum karakterine döndü. Her canı sıkılan gelip kendisine tekme tokat dalıyor. Anlaşılan Bay Kemal’in ahı kurultayın üzerinden henüz 4 ay bile geçmeden bunları tutmaya başladı.

İmamoğlu'na gönderme: Tutmayın küçük enişteyi karakteri 

"Bir de İstanbul’dan kendini göstermek için sürekli azarlanıp duran tutmayın küçük enişteyi karakteri var. Kibirli bir eda ile ha bire atıp tutuyor. Ama herhangi bir icraatı baki değil. Zaten yarım gün mesai yapıyor.

“Şayet aksi yönde bir duruşumuzu görürseniz hiç çekinmeyin yüzümüze hakikatleri haykırın”

"Biz size inanıyoruz. Siz de bize inanıyor musunuz? Evetse mesele yok. Şayet aksi yönde bir duruşumuzu görürseniz hiç çekinmeyin yüzümüze hakikatleri haykırın. Haykırın ki hatamızı görüp kendimizi düzeltelim. Bizde kibir olmaz, riyakarlık olmaz. Bizde sadece eser, hizmet, çalışmak, mücadele etmek olur.

“21 yıldır tek başımıza iktidarız, şayet başka bir niyetimiz olsaydı şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı”

"Unutmayınız belediyecilik zaten bizim işimiz. Yaparsa AK Parti yapar. 21 yıldır tek başımıza iktidarız. Şayet başka bir niyetimiz olsaydı şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı. Milletim de beni buralarda bırakmazdı. Onca yılın ardından artık kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını herhalde kabul etmeyen kalmamıştır.  


Yorum Yazın