Elçin Sangu ile sevgilisi Yunus Özdiken tatilde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elçin Sangu ile sevgilisi Yunus Özdiken tatilde
Abone ol
Elçin Sangu, önceki gün tatil için gittiği Marmaris’te sevgilisiyle kameralara yansıdı.

Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen ikili önceki gün Marmaris Bozburun’da objektiflere takıldı. Günü kendilerine ait kabanada güneşlenerek geçiren çiftten Sangu, ara ara yattığı yerden kalkarak mekan içerisinde dolaştı. Fit görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu, sevgilisine sarılıp keyifli dakikalar geçirdi.

SANGU'NUN GERİSİNDE DURDUĞUNU AÇIKLADI
Ünlü oyuncu Elçin Sanguile uzun yıllardır devam eden ilişkisi hakkında geçtiğimiz yıllarda açıklama yapan Yunus Özdiken, ilişkilerinde kendisini ön plana çıkarmak istemediğini ve bu nedenle Sangu'nun gerisinde durduğunu söylemişti:

İşlerle ön plana gelmeye çalışıyoruz, geçmişte de beni pek karşınızda göremediniz, çünkü benim amacım Elçin'in yaptığı işlerin önüne geçmek değil, ben hep arkada durmayı tercih ederim onun yaptığı işlerde.

"Arka planda kalmaya çalışıyorum ama bu pek takdir edilmediği gibi yanlış anlaşılıyor bazen" açıklamasını yapan iş insanı, oyuncu sevgilisiyle nikâh masasına oturma düşüncesiyle ilgili sorulara ise "Gayet mutlu, huzurlu bir aile hayatımız var" yanıtını vermişti.


Yorum Yazın