Dilan ve Engin Polat çiftinden sonra, gündeme lüks hayatlarıyla dikkatleri çeken fenomenler Özlem Öz ve Tayyar Öz geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dilan ve Engin Polat çiftinden sonra, gündeme lüks hayatlarıyla dikkatleri çeken fenomenler Özlem Öz ve Tayyar Öz geldi
Abone ol
Kara para aklamakla suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Engin Polat’ı taklit ettiği söylentileriyle gündem olan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında çeşitli iddialar ortaya konuldu.

Türkiye’nin gündemindeki Dilan-Engin Polat çiftini yakın takibe alan avukat Feyza Altun’un paylaşımları ardınan gözler Özlem Lina ve Tayyar Öz çiftine çevrildi. Feyza Altun, ”Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar” diyerek sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve doktor eşi Tayyar Öz’ü işaret etti.

Altun önce, ”Bu Tayyargiller devamlı sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler” iddiasında bulundu.

Ardından çiftin videosunu paylaşarak, ”Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range’lere biniyorlar...” diye yazdı.

Son olarak Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını iddia eden Altun, çiftin üretim yerlerine ilişkin fotoğraflar paylaştı.Sosyal medya gözünü Polatlar’dan sonra Özlem-Tayyar Öz çiftine çevirince Özlem Öz’ün profil temizliği yapmaya başladığı öğrenilmişti.

Ensonhaber’e konuşan gazeteci Emrullah Erdinç de Polat ailesi vakası sonrası sosyal medyada lüks yaşamlarıyla dikkat çeken fenomenlerin araştırma altına alındığı belirtti.

Erdinç, şunları söyledi:

”Fenomenler inceleniyor. Sadece adı geçen kişiler için değil, birçok fenomen araştırma altında. Hatta Ticaret Bakanlığı da açıklama yaptı. Özellikle böyle ne olduğu belli olmayan krem satan fenomenlerin bulunmuş olduğu güzellik merkezleri de mercek altına alınmış durumda. MASAK devrede, Vergi Dairesi devrede.

Yine kara para, vergi kaçırma gibi işlemler tespit edilirse o zaman mali polis devreye girecek. O zaman Dilan Polat’ta gördüğümüz gibi o zaman başka operasyon dalgalarını başka fenomenlere yönelik görebiliriz.” 


Yorum Yazın