Danla Bilic ve Ala Tokel hakkında kara para iddiası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Danla Bilic ve Ala Tokel hakkında kara para iddiası
Abone ol
Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından fenomen isimlerden Danla Bilic ve Ala Tokel'in de kara para akladığı iddiası sosyal medyada gündeme geldi.

Türkiye'yi sarsan fenomen skandallarında flaş gelişme yaşandı. Kara para aklamak iddiasıyla tutuklanan Polat çiftinin ardından Danla Bilic ve Ala Tokel'in de kara para akladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya kullanıcısı Alp Kılınç, ‘Bir çoğunuzun takip ettiği kadın bir  fenomen hakkında bilgi aldım. Umarım gerçek değildir.Fakat söylenenler teyitli bilgi araştırılsın denildi. Yarın paylaşacağım o kişinin altından bir çok pislik çıkacak buna eminim. Çünkü kendisi bir anda zengin oldu yakın kız arkadaşı bir anda nail barlar açmaya başladı. Ve yurt dışına kadar franchise verdi. Zaman aralıkları yine aynı 2020/2023 bu zamanda ne olduysa herkes zengin oldu. Bizlerede sokağa çıkma yasağı falan derken hepimizi ayakta uyutup çanta çanta para taşımışlar sanki’ paylaşımının ardından  Danla Bilic hakkında şu paylaşımı yaptı;

Danla Biliç 2020 yıllarında orta halli bir vatandaşken nasıl bir anda bu kadar zengin oldu? Reklam adı altında kimlerin ne parasını aldı? Asıl sorum şudur ki, Oğuzcan Güzey ile nasıl bir ticari ilişkisi vardı? Hangi makyaj malzemeleri ne amaçla satıldı olarak gösterildi?  Oğuz’un üstüne olan şirketlerde her şey açığa çıkacaktır

Bunun ardından bir magazin sayfası ise Ala Tokel ve Danla Bilic'i hedef alan bir paylaşımda bulunarak akıllara şüphe düşürdü.


Yorum Yazın