Bir iğrençliğe daha imza attı

Cumhuriyet Bayramını kutlama görselinde Atatürk yerine Mete Gazoz yer aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet Bayramını kutlama görselinde Atatürk yerine Mete Gazoz yer aldı
Abone ol
Albayrak Grup bünyesinde bulunan TVNET’in Cumhuriyet Bayramını kutlama görselinde Atatürk yerine Mete Gazoz’un yer alması sosyal medyada tepkilere sebep oldu.

Cumhuriyet'in 100. yılında Albayrak Grup bünyesinde bulunan TVNET, yaptığı kutlama paylaşımıyla tepkilerin odağı haline geldi.

Cumhuriyet Bayramını kutlama görselinde Atatürk yerine Mete Gazoz’un yer alması nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının tepki göstermesine neden oldu.

Bu duruma sessiz kalmayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da X hesabından şu paylaşımı yaptı;

Albayrak grubuna ait Tv NET bir iğrençliğe daha imza attı. 100. Yıl logosu içine Mete Gazoz’un fotoğrafını koyarak şempanze ile insan arasında kalmış ilkel zekaları ile sözde mesaj veriyorlar. Derin Tarih, Yeni Şafak, Gerçek Hayat gibi kanalizasyon yayını yapan bu merkezler Türkiye’nin, Türk Milletinin, İslamın gerçek düşmanlarıdır. Bu Allah ile aldatan Haçlı ordularının at uşağı zihniyetli müptezeller yüzünden ateist ve deist sayısı arttı. Sizden iyi gazoz ağacı olur mu? Bütün namuslu Türklere sesleniyorum. Atatürk’e hakaret eden bu alçaklar için bugün beddua edin. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk, kahrolsun Albayrak grubundaki bütün Türk ve Atatürk düşmanı alçak BOP hizmetkârları. 

 

 


Yorum Yazın