Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Engin Özkoç'a 250 bin liralık dava

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Engin Özkoç'a 250 bin liralık dava
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Engin Özkoç'un kendisine yönelik sözleri nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Kocaeli İl Danışma Toplantısı’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çok sert ifadeler kullanmıştı.

Özkoç, "Öyle Cumhurbaşkanlığı koltuğunu, AKP Genel Başkanlığı koltuğunun altına alıp hesap vermeden gideceğini sanıyorsa yanılıyor. Önce benim ölümü çiğneyecek. Fetullah’ın savcısının ardında duracaksın ben FETÖ’cü olacağım sen olmayacaksın. Sen FETÖ’cünün Allah’ısın" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özkoç'un kendisine yönelik sözleri nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Engin Özkoç: Gözümü korkutamazsın

Özkoç, dava ile ilgili haberi sosyal medya hesabında paylaşarak; “Gözümü korkutamazsın, yolumdan döndüremezsin. Canım da malım da param da bu vatana feda olsun. Erdoğan'ın FETÖ'yle beraber olduğunun itirafını bilgilerinize sunuyorum” dedi.

Özkoç, paylaşımına Erdoğan’ın CNN Türk TV’de geçmişte konuk olduğu programdan bir videoyu da ekledi.

Erdoğan’ın programda, “Bizim zamanımızda biz bunların bu tür ihanet içerisinde olmalarını gerçekten başta şahsım olmak üzere hiç düşünmedik. Ama meğerse bunlar büyük bir ihanet şebekesiymiş. Aldatıldık” dediği görüldü.

 


Yorum Yazın