Yıldızlar geçidine sahne oldu

Çok konuşulan 'Prestij Meselesi' filminin galası yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çok konuşulan 'Prestij Meselesi' filminin galası yapıldı
Abone ol
Sinemacı ve müzisyen Mahsun Kırmızıgül tarafından yazıp yönetilen "Prestij Meselesi" filminin galası yapıldı. Dönemine damga vuran Prestij Müzik ailesi ile ilgili filmin ilk gösterimine birçok ünlü simanın yanı sıra sanat dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

Mahsun Kırmızıgül tarafından yazıp yönetilen ve gerçek hayat hikayelerinden esinlenen Prestij Meselesi filminin galası İstanbul'da yapıldı.

Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu, yardımcı yönetmenliğini Gürkan Topaloğlu'nun üstlendiği başrollerinde Erkan Petekkaya, Engin Hepileri, Bülent Emrah Parlak, Melisa Döngel, Eser Yenenler, Şebnem Bozoklu, Mahsun Kırmızıgül, Erdal Özyağcılar, Onur Gözeten, Celil Nalçakan'ın rol aldığı Prestij Meselesi filminin galası dün akşam gerçekleşti. 

1 Şubat Çarşamba akşamı Kanyon'da yapılan gala ünlüler geçidine uğradı. Galaya katılan ünlüler arasında; Orhan Gencebay, Ahmet Selçuk İlkan, Demet Akalın, Sefo, Haluk Levent, Edis, Yaşar İpek gibi sanat dünyasından bir çok isim katıldı.

Kapı girişlerinde organizasyon kaynaklı sorunlar yaşanırken bir salonda filmin 40 dakika başlayamaması sonrasında da başka salona alalım teklifi misafirleri kızdırdı. O salonun misafirleri filmi izlemeden galayı terk etti.

Paribu Cineverse Kanyon'da düzenlenen, müzik ve sinema dünyasından çok sayıda ismin katıldığı galadaki basın açıklamasında Kırmızıgül, filme ilişkin, "Bu, yıllar önce yaşanmış ve gerçek bir hikaye. Benim için hiçbir zaman eskimeyen bir hikaye olarak kalacak." ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski başkanlarından Topaloğlu Vakfı Onursal Başkanı Köksal Toptan, Topaloğlu Vakfı Başkanı Merve Öztopaloğlu ve Mustafa Topaloğlu gibi rahmetli Hilmi Topaloğlu'nun sülalesinden geniş katılımın olduğu galada duygusal anlar da yaşandı.

 

Kırmızıgül, bu filmin kendisi için ömür boyu farklı bir anlam taşıyacağını vurgulayarak, "Yola çıkışın ilk hikayesi var burada. Sevgili Özcan Deniz'in, Hilmi Topaloğlu'nun, benim ve Haluk Levent'in yaşadığı gerçek bir umut hikayesi." şeklinde konuştu.

Filmin 3 Şubat'ta Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu ve Azerbaycan'da da gösterime gireceği bilgisini paylaşan Kırmızıgül, "Bu umutsuzluk içinde film hem bize hem ülkeye çok iyi gelecek." dedi.

Ünlü yapımcıya vefa dolu film sonunda seyircilerden bol alkış alırken duygusal anlar yaşattı.

Başrollerinde Engin Hepileri, Eser Yenenler ve Aslıhan Güner'in oynadığı Prestij Meselesi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor.

Film 3 Şubat günü sinemalarda sevenleriyle buluşacak.

 

 


Yorum Yazın