CHP’nin bugün gündeminde neler var?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’nin bugün gündeminde neler var?
Abone ol
CHP’de MYK bugün toplanıyor. Partinin gündemindeki diğer gelişme ise değişim hareketine öncülük eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ekibi ile yaptığı toplantının sosyal medyaya sızması oldu. Sızdırılan videoda Parti Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırma konusu konuşuluyor.

Bugün saat 11.45’te CHP MYK’sı toplanıyor.

22 Temmuz tarihinde de Kılıçdaroğlu Belediye başkanları ile bir araya gelecek.

Bugünkü MYK’da belediye başkanı toplantısı ve TBMM’nin olağanüstü toplanma çağrısı konuşulacak.

Partinin gündemindeki diğer konu ise CHP’de ‘değişim’ diyenlerin yaptığı gizli toplantı oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı online bir toplantı gerçekleştirirken, bu video sosyal medyaya düştü.

Videonun içeriğine gelirsek; partinin üst düzey isimlerinin yer aldığı toplantıda, PM’yi olağanüstü toplantıya çağırmak için verilecek ve Bülent Tezcan’ın kaleme aldığı dilekçe değerlendiriliyor.

Dilekçenin ne zaman ve kim tarafından verilmesi gerektiği, basına nasıl duyurulacağı konuları ele alınıyor.  

Videonun sızdırılmasın ilişkin olarak ise; toplantıda “katılımcı” olarak görünen ve kim olduğu bilinmeyen biri İmamoğlu’nun dikkatini çekiyor ve birkaç kez, “katılımcı”nın kim olduğunu soruyor.

Videoda yer alan isimler ise şunlar:  

Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Özgür Özel, Gökhan Günaydın, Onursal Adıgüzel, Selin Sayek Böke, Veli̇ Ağbaba, Engin Altay, Engin Özkoç, Hakkı Süha Okay, Veysi Hakan Uyanık, Pınar Uzun, Gökan Zeybek, Sevgi Kılıç.

Bu isimlerden bazıları videoda görünürken, bazılarının ise sadece ismi geçiyor. 


Yorum Yazın