CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Prof. Dr. Ahmet Özer’e övgüler: Esenyurt’un, CHP’nin evladıdır, hepimizin başkanıdır!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Prof. Dr. Ahmet Özer’e övgüler: Esenyurt’un, CHP’nin evladıdır, hepimizin başkanıdır!
Abone ol
Esenyurt’ta halk buluşmasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt Belediye Başkanı adayı Prof. Dr. Ahmet Özer hakkında övgü dolu şu ifadelere yer verdi: “Ahmet Özer bizim yol arkadaşımız, kardeşimiz, 10 yıldır birlikte siyaset yaptığımız, birlikte iddia koyduğumuz, birlikte milletvekili adayı olduğumuz Ahmet Özer’i sanki partiden değilmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Hapırsanız da köpürseniz de çıldırsanız da Ahmet Özer, Esenyurt’un, CHP’nin evladıdır, hepimizin başkanıdır.”

31 Mart Yerel Seçimleri’ne günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’da Esenyurt Halk Buluşması’ndaydı.

Özel'in konuşmasının önemli bir bölümü ise CHP Esenyurt Belediye Başkanı adayı Prof. Dr. Ahmet Özer’le ilgiliydi:

“Geçen seçimi kumpas videolarla kazananlar, bir büyük yalanın arkasına sığınanlar, efendim ‘Açsın, yoksulsun, işsizsin ama tehlike büyük. Oyu bana vermelisin. Yoksa ezanı susturacaklar. Yoksa bayrağı indirecekler. Yoksa vatanı böldürecekler’ yalanıyla insanları korkutan korku ittifakına cevabımızı bir kez daha veriyoruz. Esenyurt birlik, beraberlik, kardeşlik, barış demektir. Esenyurt ittifakı ve Türkiye ittifakı, hepinizi mahcup edecektir. Buna inanıyoruz, buna güveniyoruz.  

“Hapırsanız da köpürseniz de çıldırsanız da Ahmet Özer, Esenyurt’un, CHP’nin evladıdır, hepimizin başkanıdır”

Bizim birlikteliğimiz birilerini rahatsız etmiş, bir sürü yalan atıyorlar. Adaylarımızı, büyükşehir belediye meclis üyelerimizi karalıyorlar. Ahmet Özer bizim yol arkadaşımız, kardeşimiz, 10 yıldır birlikte siyaset yaptığımız, birlikte iddia koyduğumuz, birlikte milletvekili adayı olduğumuz Ahmet Özer’i sanki partiden değilmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Hapırsanız da köpürseniz de çıldırsanız da Ahmet Özer, Esenyurt’un, CHP’nin evladıdır, hepimizin başkanıdır. Hep beraber başaracağız. Biz insan ayırmıyoruz. Biz Esenyurt’ta sosyal demokratlardan oy istiyoruz, oy alıyoruz. Milliyetçi demokratlardan, muhafazakar demokratlardan, Kürt demokratlardan; Kürt’üyle, Türk’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle Esenyurt’taki herkesten, benim Esenyurt’taki göçmen akrabalarımdan, Selaniklilerden, Bulgaristan Türklerinden, hepsinden oy istiyoruz, hepsinden oy alıyoruz. Biz hep birlikte Esenyurt’uz, hep birlikte İstanbul’uz, hep birlikte Türkiye’yiz.” 


Yorum Yazın