Can Yayınları, çocuk serileri ile ebebek raflarına geliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Can Yayınları, çocuk serileri ile ebebek raflarına geliyor!
Abone ol
Can Yayınları; son dönemlerde OPET, Burger King, Amazon, Odeabank ve Darüşşafaka Spor Kulübü ile gerçekleştirdiği iş birlikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek anne-bebek sektörünün öncü firmalarından ebebek ile güçlerini birleştiriyor. Bu birlikteliğin ilk ürünleri ise 0-4 yaş grubunu kapsayan, “İlk Kitaplarım” ve “Kendimi Tanıyorum” başlıklı kitap serileri olacak.

Can Yayınları’nın yayın kalitesini yansıtacak ve ebebek’in 200’ü aşkın mağazasının yanı sıra 7/24 ebeveynlere hizmet veren online satış kanallarından güç alacak bu işbirliği, miniklerin bilişsel gelişimini destekleyen, dil becerilerini artıran ve duygusal zekâ gelişimini teşvik eden kitaplar üretmeye odaklanacak.

İlk Kitaplarım serisi “Sayılar, Renkler, Zıtlıklar ve Şekiller” gibi temel kavramları içerirken, Kendimi Tanıyorum serisi “Duyular, Duygular ve Ben” başlıklarıyla bebeklerin kendilerini keşfetme yolculuğunu öne çıkaracak.

Yayına hazırlık süreci devam eden bu seriler Eylül ayı itibariyla sadece ebebek mağazalarında, ebebek.com internet sitesinde ve mobil uygulamasında bulunabilecek. Bu anlamlı işbirliği yeni seri ve kitaplarla büyüyerek devam edecek.


Yorum Yazın