Can Yaman, İtalya'da Türkiye'yi tanıtıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Bir yılı aşkın süredir İtalya’da yaşayan Can Yaman, yeni dizisinin çekimlerine katılmak üzere Türkiye’ye dönmek için gün sayıyor.

Yaman, memlekete gelmeden hemen önce Türkiye-İtalya turizmine katkıda bulunmak için çekim gerçekleştirdi.

Can Yaman, Türkiye’yi İtalya’da tanıtmak üzere film çekimi gerçekleştirdi. Roma’da gerçekleştirilen çekimler İtalya’da Türkiye kültür ve turizmini tanıtmak amacıyla gerçekleştirildi. Bir yıldır bu ülkede yaşayan yakışıklı oyuncu adeta Türkiye’nin İtalya’daki turizm elçisi oldu.

Can Yaman, Eylül ayında Viola Come II Mare isimli polisiye dizi için çekimlere başlamıştı. Dizinin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. Can Yaman’ın İtalya’da çektiği ilk dizi olan Viola Come II Mare’nin nisan ayında Canale 5’te yayınlanacak.

Yakışıklı oyuncu çok yakında Türkiye’ye gelecek. Disney Plus’la anlaşan Can Yaman, platform için çekilecek bir dizide başrolde yer alacak. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin nisan ayında sete çıkmasının beklendiği öğrenildi. Aslında hedefin daha erken tarihte sete çıkmak olduğu ancak Can Yaman’ın yoğun programı sebebiyle ancak vakit ayarlanabildiği belirtildi.


Yorum Yazın