Bella Hadid'den barış çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bella Hadid'den barış çağrısı
Abone ol
Dünyada olup bitenlere tepkisiz kalmamasıyla tanınan model Bella Hadid'den, herkesin eşit şekilde barışa ne kadar ihtiyacı olduğuna dair bir paylaşım yaptı

HERKESİN BARIŞA İHTİYACI VAR
Bugüne kadar özellikle de baba tarafından aile köklerinin uzandığı Filistin'de yaşananlar olmak üzere dünyanın belli bölgelerindeki çatışmalardan zarar gören sivil halka yardım eli uzatan, bu konuda eylemlere katılan model Bella Hadid, Instagram hesabından "barış" diye seslenen bir paylaşım yaptı.

'KİMİN DESTEĞİ HAK ETTİĞİ KONUSUNDA SEÇİCİ OLAMAYIZ'
25 yaşındaki Bella Hadid, Instagram sayfasının "hikayeler" bölümünde yer verdiği paylaşımda şunları yazdı. "Bu hafta Ukrayna'da milyonlarca kişi korkunç savaş yüzünden kaçmak zorunda kaldı. Eğer bu şoke edici durumdan bir şey öğrendiysek; kimin desteği hak ettiği ve kimin haklarını savunmamız gerektiği konusunda seçici olamayız. Herkes aynı şekilde merhamet görmeyi hak ediyor. Her çatışmanın içindeki sivil kurbanların yaşamı eşit değerdedir. Yedi yıllık savaş sonrası Yemen'de halkın korunmaya, desteğe ve bunların ötesinde barışa ihtiyacı var."

ANGELINA JOLIE'Yİ ETİKETLEDİ
Bella Hadid bu paylaşımında iki gün önce Yemen'de bir mülteci kampını ziyaret eden Angelina Jolie'yi de etiketledi. Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Jolie, Lahic kentindeki kampı ziyaret edip kadınlarla ve çocuklarla bir araya gelmişti. Jolie, bu konuda yaptığı sosyal medya paylaşımında Ukrayna'da yaşanan vahşete değinip "Barışa çaresizce ihtiyaç duyan insanlara destek için Yemen'e gittiğini" belirtmişti.

 


Yorum Yazın