Başak burcunda Neptünyen Yeni Ay: Salgın hastalıklar, rezillikler, skandalların ortaya çıkması...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başak burcunda Neptünyen Yeni Ay: Salgın hastalıklar, rezillikler, skandalların ortaya çıkması...
Abone ol
Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından 15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda Neptün etkili bir yeni ay meydana geleceğini duyurarak yaşanabilecek gelişmeleri açıkladı.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda şu ifadeleri kullandı;

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda Neptün etkili bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Uranüs’ün çok güzel bir desteği olacak. Bir de Denebola isimli sabit yıldızda etkisini gösterecek. Şimdi bu yeni ayın bireysel, dünya, Türkiye üzerinde ne gibi etkileri olabilir birlikte göz atalım.

BİREYSEL;

Başak yeni ay zamanlarının anahtar kelimeleri; düzenlemek, toparlamak, hazırlık yapmak, temizlemek, detaylandırmak, el oyalayan işler, çok çalışmak, hizmet vermek, sağlıkla ilgili konular, beslenmek, detoks, kolay beğenmeme ve hata arama, mükemmele ulaşma gayreti, kontrol etmek, analiz etmek, vesvese ne endişeler demektir.

Yeni ay zamanı bir tarafımız yapılması gereken işlerin peşinde koşarken bir tarafımız ise hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Zira bu sefer ki yeni ayın başrolünde Neptün var. Neptün olması çok fazla kör noktalarımız olabileceğini, bir şeyi en ince ayrıntısına kadar baksak bile eksik bir şeylerin olabileceğine işaret etmekte.

Belli ki bu dönemde yapılması gereken işler kapımıza dayanacak. Hatta bu işler çokça el oyalayan, zaman isteyen işlerde olabilir. Duygusal açıdan kafamız biraz karışabilir. Yanlış anlaşılmalar çokça yaşanabilir. Sezgiler devrede olacak ama yanıltıcı olabilir çünkü Neptün’ün sert kontağı olacak.

Başak dönemleri strateji oluşturma ve hazırlık zamanlarıdır. Aklınızda olan işlerin hazırlığına başlamak, nelere ihtiyacınız olduğunu tespit etmek ve bu eksikleri gidermek için en güzel zamandır. Fakat Neptün kontağından dolayı odaklanma sorunları, dağılma, kafayı toplamakta zorlanma olabilir.

Şöyle bir dip bucak temizlik yapmak, artık size hizmet etmeyen ne varsa toparlamak, kaldırmak ve atmak içinde kolları sıvayabilirsiniz. Giymediğiniz eşyalarınız, bilgisayarınızda yer tutan ama hiçbir şeye hizmet etmeyen resimler ve videolar, masanızda veya çekmecelerinizdeki çer çöp ne varsa temizliğe girişmek için harikadır. Ama temizlik yaparken dikkat edin, kimyasal zehirlenmelere maruz kalmayın.

Bu yeni ay, sağlıkla ilgili konulara odaklanma ve daha sağlıklı alışkanlıklar geliştirme şansı sunabilir. Bu dönemde yeni iş fırsatları veya projeler ortaya çıkabilir. Fakat Neptün olduğu için işin içinde, dışarıdan bir gözün sizi değerlendirmesine izin vermekte fayda var. Bu dönemde gönüllü çalışmalar veya başkalarına yardım etme fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Ama böyle durumlarda kendinizi kaptırmadan yardımlarınızı yapmalısınız. Kendinizi adarcasına değil.

Boğa burcundaki Uranüs’ün olumlu açısı ile finansal konularda sürpriz olumlu gelişmelere işaret edebilir. Geleneksel düşüncelerden ve kalıplardan kurtarmaya, hayatımızda yeni bir bakış açısı katmaya ve yeni yaratıcı projeler başlatmaya cesaret edebiliriz. Daha özgür, daha kafamıza göre hareket etme ihtiyacı artabilir. Yeni elektronik aletlere ihtiyacımız olabilir ama Merkür retrosu 17 Eylül itibari ile bitecek. Alımlarınızı bu tarihten sonra yapmakta fayda var.

Sağlık olarak ise; genel anlamda bağırsaklar, bağışıklık sistemi, karnımız, pankreas, karaciğer hassas olabilir. Kabızlık yanda ishal gibi durumlar gündemimiz olabilir. 21 derece başak burcu safra kesesine işaret eder. Safra- safra kesesi ile ilgili sorunlar meydana gelebilir.

DÜNYA ÜZERİNDE;

Başak burcu dünya astrolojisine göre; sağlık sektörü, beslenme, tarlalar, tahıllar, işçiler, çalışanlar, memurlar, hizmet sektörü, doktorlar, ilaçlar, sosyal hizmetler, fırınlar, sendikalar ile temsi edilir. Dünya astrolojisine göre Neptün ise; zehirlenmeler, belirsizlikler, denizler, politik skandallar, uyuşturucular, gazlar ile ilgilidir. Uranüs ise birden gelişen olaylar, yıldırımlar, elektrik yüklü konular, skandallarla ilgilidir.

Başak burcu sağlıkla ilişkilendirildiğinden, bu yeni ay, dünya genelinde sağlıkla ilgili konuların odaklanmasına neden olabilir. Salgın hastalıklarla ilgili haberler ve gelişmeler gündemin önemli bir parçası olabilir. Sağlıkla ilgili bilimsel gelişmelerde olabilir.

Bu dönem, çevresel meselelere daha fazla dikkat çekecek haberler okuyabiliriz. Çevre kirliliği, iklim konusunda ki sorunlar, su kaynaklarına ilişkin problemler olabilir. Başak burcu çalışan kesimi ifade ettiğinden dolayı; dünyada artan işsizlik haberlerini sıkça görebiliriz.

İşin içinde Neptün olduğundan dolayı; üzerinde zehirlenme vakaları artabilir. Beslenme ile ilgili krizler ortaya çıkabilir. Denizler, sular, boğazlarla ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Deniz kaynaklı depremler meydana gelebilir. Ekonomiye etki edecek olan politik skandallar söz konusu olabilir. Gaz, doğal gazlar fiyatlarında çok ciddi artışlar söz konusu olabilir. Su ile ilgili stresli durumların oluşmasına neden olabilir. Sel olaylarının artışı söz konusu olabilir.

Uranüs’ün desteği ile de yeni teknolojik ve dijital gelişmelerin yanı sıra, kripto varlıkları da çokça konuşacağımız bir yeni ay süreci olabilir.

Denebola sabit yıldızının etkin olması; halkta utanç duygusunu tetikleyecek gelişmeler, rezilliklerin, skandalların ortaya çıkması, vatikan ile ilgili gelişmelere işaret eder. Talihsiz bir yıldız olarak nitelendirilen denebola, etkin olduğunda kitlesel üzücü durumların oluşmasına neden olabilir.

TÜRKİYE AÇISINDAN İSE;

Yeni ayın gerçekleştiği anda gökyüzünde Aslan burcu yükseliyor. Sanatçılar, sahne alan kişiler, yöneticiler, lüks tüketim ürünleri, borsa üzerinde etkili olabilir.

Neptün’ün etkin olması, finansal konularda ki belirsizlik, yön bulamama ya da skandal gelişmeler gibi etkileri olabilir. Ya da ekonomik olarak yeni hamlelerin açıklanması ama bu hamlelerin tam olarak toplumda anlaşılamamasına işaret edebilir. Özellikle krediler, vergiler, bankalarla ilgili konularla ilgili olabilir.

Fakat boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün destekleyici kontağı ile teknolojik ve dijital yatırımların artması söz konusu olabilir. Sürpriz bir finansal destek, ekonomik anlaşma da gündeme gelebilir.

Bu dönem ülkede sağlık harcamaların artması söz konusu olabilir. Sağlık sektörüne ilişkin yeni düzenlemeler, yeni adımların atılması olası ama bu adımların da iyi organize edilmesi gerekiyor. Özellikle dijital tarafta atılacak olan adımlar ise.
 


Yorum Yazın