Babacan oyunu kullandı: Ülkemiz ve demokrasimiz için hayırlı olsun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Babacan oyunu kullandı: Ülkemiz ve demokrasimiz için hayırlı olsun
Abone ol
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, eşi Zeynep Babacan ile oyunu kullandı. Ali Babacan, sandık görevlilerine son ana kadar işlerinin başında olmaları konusunda çağrı yaptı.

Babacan oyunu kullandıktan sonra şu açıklamaları kaydetti:

"Dilerim 28 Mayıs seçimleri ülkemiz ve demokrasimiz için hayırlı olsun. Çok partili siyaset sistemine geçtiğimizden bu yana sandığa oldukça katılım var. Bizde katılım Avrupa ortalamalarından yüksek. İkinci tur için çağrım mutlaka sandık başına gitmeleri. Önemli tercihleri sandık başında açıkça kullanmaları. Umuyorum ki seçim süreci huzur ve sukunet içinde geçer. Seçim sürecinin şeffaf, adil ve hakkaniyetli olmasının demokraismimiz için büyük önemi var. Sandık görevli ve müşahit arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Sandık sonuç tutanakları tamamlanıp imzaya bağlanıp sağlam çuvallara konuluncaya kadar da bütün sandık görevlilerinin görevlerinin başında olmalarını rica ediyorum. Sandık tutanağı seçimin tapusu. İtirazlar da olsa da dönüp dolaşıp o tapuya bakılıyor. Ümit ediyorum bu seçimler demokrasimiz için hayırlı olur.

Genel başkanlar olarak sandık başında olmamızın çok doğru olmadığı konusunda tecrübelerimiz var seçmenlerin tercihini etkilediği yönünde. Ankara'daki teşkilatlarımızda arkadaşlarımızı görevlendirdik. 6 parti seçim güvenlik sisteminde birlikte çalışacak"


Yorum Yazın