Ayvalık'ta Açık Hava Film Geceleri başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayvalık'ta Açık Hava Film Geceleri başlıyor
Abone ol
Ayvalık Açık Hava Film Geceleri 24 Haziran'da "Avatar: Suyun Yolu" filminin gösterimiyle başlayacak.

Seyir Derneği tarafından düzenlenen Ayvalık Uluslararası Film Festivali, bu yıl 14 - 19 Eylül tarihleri arasında Ayvalık’ta izleyicilerle buluşmak için hazırlıklarına başladı. Azize Tan direktörlüğünde, Fatih Özgüven’in program danışmanlığında düzenlenecek festival yılın uzun metraj, kısa metraj ve belgesel filmlerini izleyiciyle buluşturacak, panel ve söyleşiler düzenleyecek.

Seyir Derneği, izleyicilere 24 Haziran–2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Açık Hava Film Geceleri ile merhaba diyecek. Ayvalık Belediyesi Yeni Binası’nın (eski Vergi Dairesi) denize nazır bahçesinde yapılacak gösterimlerde dünya festivallerinde gösterilen 10 film sinemaseverlerle buluşacak.

AÇIK HAVA FİLM GECELERİ 'AVATAR: SUYUN YOLU' İLE BAŞLAYACAK'

Açık Hava Film Geceleri, James Cameron’ın yönettiği, 2023 Akademi Ödülleri’nde En iyi Efekt dalında Oscar kazanan "Avatar: Suyun Yolu" filminin gösterimiyle başlayacak.

25 Haziran akşamı ise 2004 yılında bir kısa metrajla başladığı kariyerine "In Bruges", "The Seven Psychopaths" ve "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" gibi filmlerle devam eden Martin McDonagh’ın 2022 Venedik Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan filmi "The Banshees of Inisherin" beyazperdede olacak. 2022 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanan Ruben Östlund imzalı "Hüzün Üçgeni", 26 Haziran akşamı Ayvalıklı sinemaseverlerle buluşacak. 


.


Yorum Yazın