Dağılıyorlar

Avrupa Süper Ligi projesi başlamadan bitiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avrupa Süper Ligi projesi başlamadan bitiyor
Abone ol
Avrupa Süper Ligi, birçok cepheden aldığı tepkiler nedeniyle 48 saat içinde iptal edilecek gibi görünüyor. Kulüp başkanlarının istifa ettiği öne sürülürken Manchester City'den çekilme açıklaması geldi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da kulüp başkanı Ed Woodward görevinden istifa etti. Aynı zamanda Avrupa Süper Ligi projesinin arkasındaki en önemli figür olduğu iddia edilen Juventus Başkanı Andrea Agnelli'nin de istifa ettiği belirtildi.

BAŞLAMADAN BİTİYOR

Avrupa Süper Ligi, birçok cepheden aldığı tepkiler nedeniyle 48 saat içinde iptal edilecek gibi görünüyor.

İddiaya göre, kurucu 12 kulüp, ilerleyen saatlerde projeyi iptal etmek ve ligi dağıtmak için bir araya gelecek.

Chelsea ve Mancester City'nin ligden çekilmek için hazırlıklara başladığı, Borcelona ve Atletico Madrid'in de geri adım attığı konuşuluyor.

Akşam saatlerinde Barcelona Başkanı Joan Laporta, "Barcelona genel kurul üyelerinin onayı olmadan Avrupa Süper Ligi'ne girmeyecek" açıklaması yaptı. 

İspanyol basınında Atletico Madrid'in de gelen tepkiler üzerine projeden vazgeçtiği yazıldı.

MANCHESTER CİTY ÇEKİLDİ

Avrupa Süper Ligi'nin kurucu ortaklarından Manchester City, organizasyondan çekilmek için gerekli işlemlerin başlatıldığını açıkladı. Maviler'den yapılan açıklamada, "Avrupa Süper Ligi'nden çekilmek için gerekli işlemlere başlandığını kamuoyuna duyururuz" denildi. 


Yorum Yazın