Atanamadığı için inşaatta çalışmak zorunda kalan İngilizce öğretmeni Orhan Çelik, inşaatın 22. katından düşerek can verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atanamadığı için inşaatta çalışmak zorunda kalan İngilizce öğretmeni Orhan Çelik, inşaatın 22. katından düşerek can verdi
Abone ol
Samsun’da, ataması yapılmayan İngilizce öğretmeni Orhan Çelik, çalıştığı inşaatın 22. katından düşerek yaşamını yitirdi.

Samsun’un Atakum ilçesinde 50 yaşındaki inşaat işçisi Orhan Çelik hayatını kaybetti.

Beypınar Mahallesi’nde bir inşaatın 22. katında personel Orhan Çelik, iddiaya göre, dış cephe kaplamalarını yapmak için kurulan asansörün montajının yapılmadan çalıştırılması üzerine platformla birlikte zemine düştü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri nakledildi. Sağlık ekipleri Çelik’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Çelik’in cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin paylaştığı bilgiye göre (ISİG Meclisi) Orhan Çelik, ataması yapılmayan bir İngilizce öğretmeniydi. İSİG Meclisi’nin Çelik’le ilişkin duyurusu şöyle:

”Orhan Çelik... 50 yaşında, İngilizce öğretmeni. Samsun Atakum’da boyacı olarak çalıştığı inşaatın 22.katından yük asansörü ile birlikte düşerek hayatını kaybetti. Ataması yapılmamıştı, özel okulda çalışıyordu, işsiz kalınca inşaatlarda çalışmaya başlamıştı. 1 çocuk babası, Afyonlu.” 


Yorum Yazın