Altın Marka Ödülleri’nde, D’S damat ”Yılın giyim markası” seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altın Marka Ödülleri’nde, D’S damat ”Yılın giyim markası” seçildi
Abone ol
Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu:”Atamızdan aldığımız ilhamla faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda sürdürülebilir başarılara imza atmaya devam edeceğiz”

D'S damat, 6'ncı Türkiye Altın Marka Ödüllerinde halk oylamasıyla "Yılın giyim markası" seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kuruluşundan bu yana başarısı pek çok ödülle taçlanan Orka Holding bünyesindeki D'S damat, İtalya'dan Avustralya'ya, İspanya'dan Dubai'ye 80 ülkede yer alan mağazalarında sürdürülebilirlik odaklı koleksiyonları, her ortamda farkını ortaya koyan kalıpları ve kusursuz fitiyle erkek giyimde zirveyi paylaşmayı sürdürüyor.

347 bin 254 kişinin çevrim içi katılımıyla gerçekleştirilen halk oylamasında belirlenen Altın Marka Ödüllerinde, D'S damat'ın ödülü, markanın kurucusu Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'na takdim edildi.

"Atamızdan aldığımız ilhamla, sürdürülebilir başarılara imza atmaya devam edeceğiz"

Açıklamada, ödülü teslim alırken yaptığı konuşmaya yer verilen Orakçıoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve arkadaşlarını bir kez daha minnetle ve saygıyla anıyoruz. Atamızdan aldığımız ilhamla faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda sürdürülebilir başarılara imza atmaya devam edeceğiz. D'S damat'ın erkek giyimine her ortamda 'fonksiyonel şıklık' getiren dünyanın lider markalarından birine dönüşmesi, azmimizin güzel bir örneği niteliği taşıyor."

 

Kaynak:AA


Yorum Yazın