Altın Kalem Ödülleri'nde gelecek vaat eden yazar ödülü Seçkin Çakmak'ın oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altın Kalem Ödülleri'nde gelecek vaat eden yazar ödülü Seçkin Çakmak'ın oldu
Abone ol
Altın Kalem Ödülleri, İstanbul boğaz manzarasının eşliği altında Mihrabat Korusunda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Muhalif. yazarı Seçkin Çakmak ise gecede ‘’Gelecek Vaat Eden Yazar’’ ödülüne layık görüldü.

Altın Kalem Ödülleri, İstanbul boğaz manzarasının eşliği altında Mihrabat Korusunda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Birçok ünlü ismin de katıldığı törene ilgi büyüktü. 


Bilişim, Teknoloji ve trendler üzerine yazılarıyla tanınan yazarımız Seçkin Çakmak, bu yılın Altın Kalem Ödülleri kapsamında ‘’Gelecek Vaat Eden Yazar’’ ödülüne layık görüldü. Seçkin Çakmak ödülünü Show Tv Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan BIYIK’ın elinden aldı.


Ödülle ilgili Muhalif'e özel açıklamalarda bulunan teknoloji yazarımız Seçkin Çakmak: 

‘’Gelecek adına birçok makale yazan biri olarak ‘’Gelecek Vaat Eden Yazar’’ ödülünü almaya değer görülmem benim için hem gülümsetici hem de çok anlamlı. Her hafta yazılarımla teknolojik ve inovatif gelişmeler hakkında Dünyanın nereye gittiğini okuyucularıma aktarmaya gayret ediyorum. Gelecek geçmişten çok daha hızlı ve maalesef gelecekten çok geçmişi konuşan bir Milletiz. Geçmişte yaptığımız büyük işlerle övünüyoruz ancak geleceğimize bu büyüklüğümüzü yansıtamıyoruz.
Reşat Nuri Güntekin’in inandığı gibi Memleketin ancak okuyup yazmakla kurtulacağına inananlardan biriyim ve bunun için bende bu yolda karınca misali mücadele ediyorum. Ödül için de değerli jüriye teşekkür ederim’’

 

Seçkin Çakmak her hafta teknoloji ve gelecek konulu yazılarıyla Muhalif.com.tr'de okuyucularıyla buluşuyor. Seçkin Çakmak'ın önceki yazılarına  buradan ulaşabilirsiniz. 


 


Haber Yorumları

  • Ebru10-09-2022 22:25

    tebrikler

Yorum Yazın