Altılı Masa'nın internet sitesi kapandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altılı Masa'nın internet sitesi kapandı!
Abone ol
İYİ Parti lideri Meral Akşener Genel İdare Kurulu'yla yaptığı toplantı sonrasında, 'Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir. Altılı masa tek bir adayın tasdiki için çalışan bir yere dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne bir noter masasında olmayacağız' diyerek masadan ayrıldığını açıklamıştı. Millet İttifakı'nda yer altı partinin bilgilerinin ve verilerinin paylaşıldığı altilimasa.biz isimli internet sitesi kapatıldığı fark edildi.

Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin liderleri 3 Mart tarihinde yaptıkları toplantıda, cumhurbaşkanı adayı konusunda “ortak bir anlayışa ulaşıldığını” ve nihai açıklamanın da 6 Mart Pazartesi günü yapılacağını duyurmuşlardı. 

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dışındaki liderler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşı sağlamışlardı.

Hızlı bir şekilde Genel İdare Kurulu toplantısı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada,  “Altılı Masa tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne bir noter masasında olmayacağız” diyerek masadan kalkmıştı. Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı da cumhurbaşkanı adayı olmaya çağırmıştı.

İYİ Parti'nin bugün düzenlenecek Altılı Masa toplantısına katılıp katılmacağı ise merak ediliyordu.

An itibariyle  Altılı Masa'nın resmi sitesine  erişim sağlanamıyor.

Öte yandan https://milletittifaki.biz/ isimli yeni bir alan adının aynı içerikle hizmete başladığı dikkatleri çekti.

Altılı Masa İnternet Sitesi

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin oluşturduğu Altılı Masa'nın çalışmalarını kamuoyuyla paylaştığı web sitesi Kasım ayında yayına başlamıştı.

Altılı Masa'dan haberlerin ve duyuruların yayımlandığı www.altilimasa.biz sitesinde 'Liderler Buluşması', 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem', 'Komisyonlar' gibi başlıklar bulunuyordu. 'Komisyonlar' başlığının altında ise, altı partiden oluşan çalışma komisyonları ve üyelerine ilişkin bilgilerin yanı sıra çalışma ve raporları da paylaşılmıştı. 

Site kapanmadan önce şöyle bir görünüme sahipti:

 


Yorum Yazın