Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza geçirdi: Ciddi şekilde yaralandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza geçirdi: Ciddi şekilde yaralandılar
Abone ol
Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz gün Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarparak yaralanan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı Türkiye'ye getirildi.

Edinilen bilgilere göre Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi.

Botu kullanan Ali Sabancı'nın Leros'ta yapılan ilk ameliyatta dalağı alındı. İlk müdahalede Ali Sabancı'da aort damarı zedelenmesi gözlendi.

Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın da durumunun ağır olduğu belirtildi.

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'ya kazadan kaynaklı "yüz travmaları" için de Leros'ta ilk müdahalenin yapıldığı öğrenildi.

Sabancı çifti uçakla İstanbul'a getiriliyor. Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın durumu hakkında bilgi alan Amerikan Hastanesi'nde acil müdahale ekibi bekletiliyor.


Yorum Yazın