Aleyna Tilki, sahnelere çıkışının engellendiğini açıkladı: Tacize uğradığım...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aleyna Tilki, sahnelere çıkışının engellendiğini açıkladı: Tacize uğradığım...
Abone ol
Aleyna Tilki sosyal medya hesabından, sanat dünyasına yönelik suçlamalarda bulunduğu bir video yayınladı. Tilki, sahnelere çıkışının engellendiğini duyurdu. Sesi titreyerek video çeken ve açıklamalarının sonunda sektörde hep engellendiğini dile getiren Tilki, "Bu sektörün a.... koyayım" şeklinde küfür etti.

Tacize uğradığı mekanlarda sahneye çıkmasının dayatıldığını ve istediği mekanlarda da sahne almasının engellendiğini kaydeden Tilki’nin paylaşımı şu şekilde:

"Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar.

Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar.
Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum."
 


Yorum Yazın