AK Parti'de ayrılık: Yeniden Refah Partisi’ne geçtiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'de ayrılık: Yeniden Refah Partisi’ne geçtiler
Abone ol
Ümraniye Belediyesi’nden AK Partili 3 meclis üyesi, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan İstanbul Ümraniye Belediyesi AK Parti meclis üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar’a rozetlerini takdim etti.

Başkan Erbakan, yaptığı açıklamada, “Ümraniye AK Parti Belediye meclis üyesi aynı zamanda Belediye Başkan Vekili Orçun Şekercioğlu ve kendisiyle birlikte iki meclis üyemiz daha AK Parti’den Yeniden Refah Partimize katıldılar. Kendilerine rozetlerini taktık. Partimize katılımlar Türkiye genelinde büyük bir hızla devam ediyor. Bundan sonra daha da hızlanarak devam edecek. Ümraniye Belediyemizde de Yeniden Refah Partisi Meclis Grubumuz bu arkadaşlarımız sayesinde kurulmuş olacak. Partimize katılan arkadaşlarımıza, ülkemize, partimize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Şekercioğlu: Azim ve kararlılıkla çalışacağız
Yeniden Refah Partili Ümraniye Belediye Meclisi ikinci Başkan vekili Orçun Şekercioğlu ise yaptığı açıklamada, “Hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul’da da Ümraniye’mizde de Yeniden Refah Partili belediyelerin görevi devralması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. İstanbul’da ‘Yeniden Refah vakti’ diyeceğiz. Yapılacak ilk meclis toplantısında da dilekçemizi vermek suretiyle grubumuzu kurmuş olacağız” diye konuştu. 


Yorum Yazın