Aile dizisinin yeni fragmanın da Serenay Sarıkaya sesiyle büyüledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aile dizisinin yeni fragmanın da Serenay Sarıkaya sesiyle büyüledi
Abone ol
Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi her salı yepyeni bölümleriyle ekrana geliyor. Yayın hayatına yeni başlayan ve kısa sürede beğeni toplayan dizinin yeni fragmanı sosyal medya da dikkat çekti.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. İki sevilen oyuncunun başrolünde yer aldığı yeni dizi konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla kısa sürede en çok izlenenler arasına adını yazdırdı.

Dizinin yeni bölümünde ise Serenay Sarıkaya mikrofonu eline alıyor ve ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını söylüyor. Tanıtımı izleyenler Serenay Sarıkaya’nın şarkı performansını çok beğendi.

Serenay Sarıkaya'dan şarkı performansı

Salı akşamları ekrana gelen Aile dizisinin bu haftaki yeni bölümü merakla bekleniyor. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde yer aldığı yeni dizi kısa sürede büyük beğeni topladı. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un uyumları çok beğenilirken dizinin hikayesi ve ilerleyen bölümlerde neler olacağı da merak edilmeye başlandı. 

Öte yandan dizinin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümünde Serenay Sarıkaya şarkı performansıyla herkesi mest edecek.

 


Yorum Yazın