5 Mayıs Günlük Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 Mayıs Günlük Burç Yorumları
Abone ol
5 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları; Ay, Balık burcunda ilerliyor. Çalışma sisteminizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sizi geren ve yoran durumlardan uzak durmaya çalışacaksınız.



Koç

İlişkinizdeki sorunları içinize dönük bir şekilde yaşamanız sizin hem canınızı sıkacak hem de bir çözüm bulmanıza engel olacak. İş konusunda bu aralar canınız hayli sıkkın özel hayatınızda ki sorunları çözmeden işinizle ilgilenemiyorsunuz. Maddi anlamada ilgileneceğiniz bazı konular söz konusu olabilir bu konular hakkında tekrar düşünmelisiniz. Kendinize zaman ayırmalı aklınızda ki sorunları çözümlemelisiniz ancak bu durum için biraz çaba sarf etmelisiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa

Kaygılanmanızı gerektirecek bir durum yok. İş yerinde her şey yoluna giriyor. Ancak evde işler biraz karışık. Bugün aile içinde iletişim problemleri gündeme gelebilir ve bazı konular yorum yapmanızı gerektirebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkabilir. Sakinliğinizi korumalısınız. Sırt ve boyun ağrılarınız yine gündeme geldi, bahara aldanmayın.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



İkizler
Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlar kovalayabilirsiniz. Kendiniz için yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. Özgürlük hissi içinde olacağınız zamanlar var. Beklenmedik konuşmaların içinde kalabilirsiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle buluşma planlayabilirsiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Başkalarının, başkalarıyla olan ilişkilerinde çok adaletli bir yargıç ve yardımsever bir polis müfettişi oluyorsunuz. Peki, aynı davranış tarzını kendi çerçevenize dahil olan olaylarda, niçin göstermekte güçlük çekiyorsunuz. Siz bu tavrınızın çok kere farkında bile olmuyorsunuz. Bu yönünüzü törpülemek zorundasınız.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

Geleceğinizle ilgili planlarınıza biraz ara verebilirsiniz. Planladığınız şeylerde gecikmeler yaşanabilir. Sosyal konularda ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklediğiniz şekilde olmayabilir. Gün içinde aynı gruptan kişilerle görüşebilirsiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Eşinizle ilgili konularda gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkilerinizde dengede olmalısınız. Ciddi konular dağılmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde eğitimlere katılabilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi

Karşınıza çıkan fırsatlar, sizin dinamizminizle bütünleşmeyi bekleyen gelişmeler. Biraz daha ayrıntıcı olun. Duygusal olarak içinize dönük bir gün yaşayabilirsiniz. Bunda onun davranışının da etkisi var. Ani müdahale ettiğiniz konular yüzünden, başınız dertten kurtulmuyor. Dilinizi tutmayı öğrenin.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Özel hayatınızdaki sorunlar gündelik hayatınızın tamamını etkilemiş durumda. Duygusal yanınızın yol açtığı bu durumdan kurtulmak sizin elinizde. Akıllıca düşünerek olaylara ilişkin neden-sonuç ilişkisi kurmak atılacak adımların başında geliyor.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

İş yerinizde alacağınız kararlar size yeni yollar açacak. İlişkinizde ise sevdiğiniz kişiyle aranızdaki yoğunluk artabilir. Kendinize zaman ayırın, bu sıralar sanatsal etkinlikler size iyi gelecektir. İleriye dönük hedeflerinizi belirlediğiniz günlerdesiniz. Çözüm odaklı davranın, sakin ve akılcı bir yaklaşımla her şeyin üstesinden geleceksiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak

Partnerinizle ilgi bazı var olan sorunlarınız artık son noktaya kadar geldi ve bununla ilgili konuşmalı ve bir çözüm bulmalısınız diye düşünüyorsunuz. İş ve eğitiminizi bir arada götürüyorsunuz bu sizi zorluyor ancak bunun sonucunu da başarılı bir şekilde alacaksınız. Aileniz sizden biraz saygı bekliyor ancak siz bu konuda onlar gibi düşünmüyorsunuz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz zararlı gıdalardan uzak duramıyorsunuz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Kova

Bugünlerde işinizle ilgili aldığınız kararlarda ise durum beklediğinizden iyi. Gelecek sizin için şimdiden aydınlanmaya başladı. Özel hayatınızda ise işler biraz karışık. Duygularınız ve mantığınız aynı şeyi söylemiyor. Bir karar veriyor bir vazgeçiyorsunuz. Böyle devam etmeniz sizi yaralayabilir. Bir karar vermelisiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık

Hem fiziksel hem ruhsal açıdan zor zamanlar geçirdiniz. Bir süre dinlenmek her açıdan iyi gelebilir. Uzun zamandır ayrı kaldığınız sosyal ortamlara geri dönmek size moral katacaktır. Dostlarınız sizin en iyi ilacınız olabilir. Sorunları geride bırakmak ve hayatınıza yeniden renk katmak en doğru karar olacaktır. Parasal konularda destekleriniz eksik olmayacaktır.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

Astrolojik Harita



Hangi Gezegen Hangi Burcu Etkisi Altına Aldı

Gezegen Burç 
Q Güneş s Boğa 
W Ay c Balık 
E Merkür d İkizler 
R Venüs s Boğa 
T Mars f Yengeç 
Y Jüpiter x Kova 
U Satürn x Kova 
I Uranüs s Boğa 
O Neptün c Balık 
P Pluto v Oğlak Rx 
{ Ay Düğ. (T) d İkizler Rx 
< Şans Noktası a Koç 
 Verteks k Akrep 
b Doğu Noktası d İkizler 

Yorum Yazın