2023 tırnak trendleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2023 tırnak trendleri
Abone ol
2022 yılı tırnak tasarımlarının adeta zirve yaptığı bir yıl oldu. Birbirinden çeşitli, rengarenk uzun tırnaklar birçok kadının vazgeçilmezleri arasında. Peki bu yıl tırnakları neler bekliyor? İşte 2023'ün çok konuşulacak tırnak trendleri...

Hailey Bieber'ın tekrar trend listelerine davet ettiği krom ışıltısı 2023 yılında farklı renk tonlarıyla devam ediyor.

Tırnak piercingleri ve mücevherleri 2023 yılına adeta damga vuracak. 2022'de ortalama tırnak boyu geçerliyken 2023'te uzun tırnakların daha moda olması bekleniyor. Çünkü sarkan elmas taşları ile tırnakları delmek gereliyor. 

Clean girl akımı sadece saç ve makyajda değil tırnaklarda da kendini belli ediyor. Temiz bitişli, nude ve yalın tırnakları ilham pozunuza ekleyin.

French manikürünüzün rengi size kalmış,ancak mikro incelikte uygulanan çizgiler bu görünümün olmazsa olmazı. 

İki boyutlu tırnaklardan sıkıldıysanız sizi üçüncü boyuta davet ediyoruz. Manikürde doku oyunları güzellik sahnesinin yükselen yıldızlarından.

Yanar döner kadife yansımasına sahip tırnaklar ya da bilinen adıyla kedi gözü ojeler metalik görünümlerin en büyük rakibi olmaya aday.

Her sezon Fransız manikürüne farklı ve çizgi dışı bir yorum geliyor. Bu yılın gözdesi ise illüzyon yaratan french uygulamaları. 

 


Yorum Yazın