1 Haziran Günlük Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1 Haziran Günlük Burç Yorumları
Abone ol
Ay, Kova burcunda ilerliyor, Satürn ve Uranüs kare açı oluşturacak. Geçmişte yaşamış olduğunuz durumları baştan değerlendirmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandan beri kızgın olduğunuz birisine affetmek isteyebilirsiniz.



Koç

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa

İşinizin ayrıntıları ile ilgili olarak gelişmeler olabilir. Venüs ve Mars’tan olumlu etkileniyorsunuz. Beraberce inatlaştığınız konuda, sizin düşünceleriniz daha akla yatkın ve maddi olarak daha uygun olabilir. Neşeniz yerinizde. Çevrenizdeki kişilerle iyi iletişimler içinde olmanız yüzünüzü güldürüyor.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



İkizler

Güne iş hayatınızda alacağınız güzel bir haberle başlayacaksınız. Alacağınız haberle ekonomik olarak rahatalayabilir tam anlamıyla artık bir düzlüğe çıkabilirsiniz. Bugün ileitişimizi oldukça güçlü kendinizi ifade ederken hiç zorlanmayacaksınız. Özel hayatınızda her şey gönlünüzce gidiyor hatta sevdiğiniz kişinin samimiyetini bugünlerde içinizde daha çok hissedeceksiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Aşk konusunda sonunda yüzünüz gülüyor, partneriniz sonunda sizi anlamaya başladı. Kendinizi ruhsal açıdan zinde hissedebileceğiniz bir güne giriyorsunuz. Risk almayı seviyorsunuz ve bu durum yakın zamanda karınıza dönecek. İşinizle ilgili yaptığınız son hamleler sizin yükselmenizi sağlayacak. Hafta sonu yaptığınız planlarınız altüst olabilir dikkat etmelisiniz, bu aralar veremeyeceğiniz sözler tutmamalısınız.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

Sizin duyarlı kişiliğiniz herkesin dikkatini çeken bir özellik ve kapınız çok fazla çalıyor. Bugünlerde yakın çevrenizden yardım istediği alabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda kafanız oldukça yoğun ve bununla meşgul olmaktan sosyal hayatınıza odaklanamıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde hayli güçlü çıkacaksınız ve bunu fırsata çevireceksiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Başaklar yeni proje atılımları bekliyor. Ancak yine de kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Romantik bir buluşma, arkadaşlarla akşam saatlerinde keyifli zaman geçirmek, ailenizle iyi vakit geçirmek, bugünün enerjileri içinde yer alıyor.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi

İş hayatınızdaki konulara yön kazandırmak için çaba gösterebilirsiniz. İlerleme kaydetmek ve göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları açığa çıkarabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan aksaklıklar yaşanabilir. Ticari konulara daha gerçekçi yaklaşmanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Yeni iş arayışları içindesiniz bu sıralar risk almak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Kazancınızda ki artışı birikim olarak değerlendirmek istiyor olmanız geleceğiniz açısından sizin olumlu gelişmeler elde edeceğinizi gösteriyor bu sıralar ailenizi ihmal etmemeli onlarla yakından ilgilenmelisiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

Aşk konusunda ne hissettiğiniz direk söylemek sizin için biraz zor olsada size büyük kazanımları olacaktır. Maddi harcamalarınıza dikkat edin, yoksa içinden çıkamyacağınız bir problemle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak

İlişkinizde ayrılan kişi olmak için bir çok sebebiniz var ancak bunun için ilk adımı atmak konusunda kararsızsınız aslında adımı atan siz olduğunuzda kendinize olan güveniniz artacak bunu geçte olsa fark edeceksiniz. Bazı kişiler sizin için kariyer planları yapıyor ancak bunun için henüz erken olduğunu onlara anlatamıyorsunuz yada siz geç kaldığınızı göremiyorsunuz. Paranızı değerini biliyor ve birikim yapıyorsunuz. Ancak birikiminizi yatırım haline getirip değerlendirmelisiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Kova

Bugün özel hayatınızın hareketli günü. Parnerinizle yaşayacağınız tartışma uzun süre moralinizi bozacak ancak onun yapacağı hoş bir sürpriz size onun yaptırdıklarını unutturacak. Yakın çevrenizle mutluluğunuzu paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Ancak bazı insanların negatif enerji yaydığını düşünüyorsunuz ve kesinlikle onlara özel hayatınızla ilgili bir şey anlatmamalısınız.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık

Sevgilinizin size yeteri kadar sıcak davranmadığını düşünüyorsunuz bu konuda çoğu zaman mantık hatasına düşüyorsunuz. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Kaynaklarınızı fazlaca kullandığınız için parasal sorunlarınız tekrardan nüksetti.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.


Yorum Yazın