İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,5187 %0.07
51,4272 %-0.03
6.886,86 % -0,32
72.900,00 %-4.215
Ara
Muhalif. GÜNDEM Sedat Peker’in videosundaki 'İran' zarfı detayı

Sedat Peker’in videosundaki 'İran' zarfı detayı

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sabah saatlerinde yayınladığı 8. videosunda mekan değişikliğine gitti. Peker'in masa üzerine koyduğu ve üzerinde “İran” yazan zarf ise sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Okunma Süresi: 2 dk

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sabah saatlerinde yayınladığı 8. videosunda mekan değişikliğine gitti. Geçen hafta toplantı odasında video kaydeden Peker’in bu hafta masasının üzerine koyduğu nesneler dikkat çekti.

Peker’in masa üzerine koyduğu ve üzerinde “İran” yazan zarf ise sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Sedat Peker, YouTube’da yayınladığı 8. videosunda Suriye’de Bayırbucak Türkleri’ne giden tırlarla ilgili iddia da bulunan Peker’in masasında bulunan tespih, pusula, dünya ve dünyanın üzerindeki zülfikarlı kolye dikkat çekti.

Peker, bu defa üzerinde yazı bulunmayan beyaz tahtanın önüne Mario Puzo’nun Aile kitabı koydu.

Peker’in masasında duran ağzı kapalı, üzerinde “İran” yazan zarf ise sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderme olarak algılandı.

İşte sosyal medya kullanıclılarının Peker’in videosundaki “İran” yazılı zarfla ilgili paylaşımları:

Ekşi Sözlük’te konu ile ilgili düşünceini dile getiren bir sosyal medya kullanıcısı, “İran konusu önemli çünkü ABD ensesinde bu konuda Erdoğan’ın. Bu zarfın verdiği mesaj Erdoğan’a. Peker kendini İran zarfını kapalı tutarak koruyor. Açarım, bitersin, peşime düşme diyor” ifadelerini kullandı.

Ekşi Sözlük’te bir başka kullanıcı da zarfla ilgili önceki videodaki  tahta da yazan yazıyı da hatırlatarak, “önceki videoda tahtada “İran-Mersin-Sabiha vs.” yazıyordu. Son videoda ise tahta boş ama “Aile” isimli kitap var. Muhtemelen konular aileye bağlanıyor. Her iki taraf için de köprüden önce son çıkış adlı çalışma” yorumunu  yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *