İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5099 %0.01
49,4910 %-0.22
5.768,99 % 0,28
89.303,10 %-3.853
Ara
Muhalif. GÜNDEM Prizlere gizli kamera yerleştiren şüpheliden ‘fantezi’ açıklaması

Prizlere gizli kamera yerleştiren şüpheliden ‘fantezi’ açıklaması

Denizli Pamukkale’de Murat Filiz’in sahibi olduğu apartman dairesine yerleştirilen gizli kameralar dehşet yarattı. Günlük ve saatlik kiralanan apartlarda, yatak ve banyoları görecek şekilde prizlerin içine gizlenmiş kameralar bulundu. Gözaltına alınan ev sahibi, “Fantezi amacıyla yaptım” dedi. Şikayetçi sayısı artıyor.

Okunma Süresi: 2 dk

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde, kiralık apartlarda ortaya çıkan gizli kamera skandalı tüyler ürpertti. 6423 Sokak'ta bulunan apartmanda konaklayan M.A. isimli vatandaş, duvara monte edilmiş üçlü prizden ışık geldiğini fark edince şüphelenerek prizi söktü. Prizin içine yerleştirilmiş gizli kamerayı bulan M.A., durumu cep telefonu ile kaydedip emniyete bildirdi.

Polis Aramasında Şok Detaylar

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, apart sahibi Murat Filiz'in aynı daireyi tek odalı apartlara çevirerek günlük ve saatlik kiraya verdiğini, bu dairelerin prizlerine gizli kameralar yerleştirdiğini tespit etti. Kameraların, banyo ve yatakları görecek şekilde yerleştirilmiş olması dikkat çekti.

Yapılan aramalarda, prizlerin içinde bulunan hafıza kartlarında çok sayıda kişinin özel görüntüleri bulundu. Ayrıca kameraların internet bağlantılı olduğu, Filiz’in bu görüntüleri hem canlı olarak izlediği hem de kaydettiği belirlendi.

“Fantezi Amaçlı Yaptım”

Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Murat Filiz, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Polisteki ifadesinde skandal itirafta bulunan Filiz’in, “Gizli kameraları fantezi amacıyla yerleştirdim” dediği öğrenildi.

Şikayetçi Sayısı Artıyor

Olayın kamuoyuna yansımasının ardından apartlarda kalmış çok sayıda kişi emniyete başvurarak gizli kayda alınmış olabileceklerini belirtti. Şikayetçi sayısı şu ana kadar 5’e yükselirken, hafıza kartlarındaki görüntülerde yer alan kişilerin tek tek tespit edileceği ve şikayetçi olup olmayacaklarının sorulacağı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *