İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,5860 %-0.48
47,7946 %-0.42
4.352,20 % -1,39
117.498,53 %0.591
Ara
Muhalif. GÜNDEM Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, Namık Tan’ın annesinin cenazesinde bir araya geldi

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, Namık Tan’ın annesinin cenazesinde bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile partinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan’ın annesi Günsel Tan’ın cenazesinde bir araya geldi.

Okunma Süresi: 1 dk

CHP İstanbul Milletvekili, eski Washington Büyükelçisi ve T24 yazarı Namık Tan’ın annesi Günsel Tan, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze töreni, siyasetin önemli isimlerini bir araya getirdi.

Cenazeye CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birlikte katıldı. Tören öncesi Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nu cami avlusunda karşıladı. İkili, cenaze namazı sonrası tabutu birlikte taşıyarak Namık Tan ve ailesine destek verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı törenin ardından Günsel Tan, Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Tören sonunda Özel, Kılıçdaroğlu’nu aracına kadar uğurladı.

Namık Tan ve ailesi, cenazeye katılanlara teşekkür ederek taziyeleri kabul etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *