İstanbul
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
4.391,14 % -1,20
119.717,26 %0.997
Ara
Muhalif. GÜNDEM Muharrem İnce, Memleket Partilileri CHP’ye davet etti

Muharrem İnce, Memleket Partilileri CHP’ye davet etti

Yol arkadaşlarına seslenen Muharrem İnce, “Yolcu değişir, yol değişir ama hedef değişmez” diyerek Memleket Partisi üyelerini CHP’ye davet etti.

Okunma Süresi: 1 dk

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muharrem İnce, partililere teşekkür etti. İnce, “Dünyanın en samimi, en fedakar insanları olan Memleket Partililere benimle birlikte yürüdükleri için yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İnce, açıklamasının devamında Memleket Partisi üyelerini CHP’ye üye olmaya çağırdı. “Yolcu değişir, yol değişir ama hedef değişmez!” sözleriyle birlik ve dayanışma mesajı verdi. Bu davet, siyasi kulislerde Memleket Partisi ile CHP arasındaki yakınlaşmanın ve olası iş birliğinin sinyali olarak değerlendirildi.

Muharrem İnce’nin bu çağrısı, partiler arasında yeni bir dönem tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *