İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
89.078,35 %-3.318
Ara
Muhalif. GÜNDEM Komedyen Özgür Turhan: Artık katlanılmaz hale geldi

Komedyen Özgür Turhan: Artık katlanılmaz hale geldi

Özgür Turhan, sosyal medyadan paylaştığı açıklamada, açılan davalar ve mesleğine yönelik baskıların artık tahammül edilemez boyuta geldiğini belirtti.

Okunma Süresi: 2 dk

Komedyen Özgür Turhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hakkında açılan davalar ve yaşadığı baskılara dikkat çekti.

Turhan, yarın Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili hakaret davasında ifade vereceğini, Galatasaray tarafından açılan bir başka dava nedeniyle ise cumartesi günü karakola imza vereceğini söyledi. “Yaklaşık 9 aydır bu imzaya gidiyorum” diyen Turhan, aldığı tehditler ve mesleğini yapmasının önüne konan engellerin artık katlanılmaz hale geldiğini vurguladı.

Komedyen paylaşımında, Eti markasıyla ilgili yaşadığı durumu da şöyle anlattı:
“Attığım bir tweet nedeniyle, yayınlanmayan reklamlarında oynadığım için zarara uğradıklarını öne sürerek sözleşmeyi tek taraflı feshettiler. Ardından benden reklam setinde içtikleri kahveden, yedikleri beyran çorbasına kadar tüm masrafları istediler. Toplamda yaklaşık 5 milyon TL’lik tazminat davası açtılar. Dava anlayamadığım bir şekilde aleyhimde sonuçlandı.”

Turhan, pazar günü yapılacak gösteri çekimi öncesinde tüm metinleri gözden geçirdiklerini belirterek, “Yasalarımıza göre herhangi bir suç işlemediğimden eminim. Ama arkadaşlarım, tanıdıklarım sadece espri yaptığı için tutuklu. Artık çok yoruldum. Ülkemizin geldiği duruma, çocuklarımızın geleceğine üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

Sanatçının açıklaması sosyal medyada geniş yankı bulurken, Turhan’ın takipçileri Eti’nin davadan çekilmemesi halinde markayı boykot edeceklerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *