İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6337 %0.27
51,6013 %-0.2
6.704,43 % 0,27
67.290,55 %0.562
Muhalif. GÜNDEM İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: Yeni anayasa, yerel seçimlerden sonra gündeme getirilmeli

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: Yeni anayasa, yerel seçimlerden sonra gündeme getirilmeli

Meclis'teki resepsiyona katılan İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, yeni anayasa tartışmalarının, yerel seçimlerden sonra gündeme getirilmesinin daha uygun olacağını söyledi.

Okunma Süresi: 1 dk

TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla verilen resepsiyonda gazetecilerin sorularını İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ankara'daki terör saldırısını lanetledi.

Saldırıda yaralanan polisleri de hastanede ziyaret eden Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, saldırının hemen ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonla görüşerek olayla ilgili bilgi aldığını aktardı.

Zorlu, "Çok üzüntülüyüz. Bu olay, ülkemizin huzur ve dirliğine yönelik son dönemdeki en önemli saldırılardan bir tanesi. Türkiye bir yandan ekonomik sorunların baş gösterdiği böylesine bir kriz ortamından geçerken, ülkemizin iç huzurunu bozmaya yönelik bu tür saldırıları, milletimizin geleceği adına büyük bir tehdit olarak görüyoruz" dedi.

Saldırının arka planındaki tüm detayların bütün çıplaklığıyla ortaya konulabilmesi için gerekli bütün hassasiyetin ve kararlılığın gösterilmesi gerektiğini belirten Zorlu, konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

İYİ Parti'li Zorlu, başka bir soru üzerine, yeni anayasa tartışmalarının, yerel seçimlerden sonra gündeme getirilmesinin daha uygun olacağını söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız